Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2019 01:04 - ХРОНИКА НА МОЯТ ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №17/18
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1060 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХРОНИКА НА МОЯТ ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №17/18
Цветан Цветанов ни се хвали- със снимки си с Майк Помпео(!?), на „..Закуската си с Тръмп..”, за която, с Карадайъ, са си платили- всеки по 28,000 долара,за да си хапнат с монитор,на който им се прожектират- Доналд Тръмп и семейството му.Време е да свалим маската на „Имагинариите Цветанови”, които се правят, за да могат,да плашат- само гаргите в България.Филмовото Студия „Tcetco”ни е струвало, отново 28,000 долара, защото, бъдете сигурни, че всичкото сте платили вие и от вашите данъци, а не „Рапона от „Помощното..” във Вършец..”. Учудва ме упористостта на Цветанов да се прави на Човека на Америка, след като е ясно, че с Борисов са си толкова- „Яшарски, Зюгановски и Съветски..”, че оттатък Океана не искат да ги погледнат. Те са по- зле и от Мадуро,че с какво са по-добри от него?Страната си са докарали до 77-мо място по корупция и на 111-то място по свобода на медиите и Мадуро е докарал- Венецуела, някъде до там..!И Той и Те фалшифицират избори и разиграват Комунистически и Московски сценки, от близкото минало, които са втръсналли на всички! Цецо и Боко има различни проблеми- ако при Боко все още стои въпросът- „дали..”,то при Цецо, мишената му„свети”на челото и можем да се питаме, само- „..кога”- и то, точно, заради убитите 5-ма Израелци, в Сарафово, което Той, панически и винаги споменава, като се оглежда, при изказванията си, сякаш за индулгенция- от някого..?!
Циркът„ГЕРБ”,вече, дори не е смешен и на децата е ясно, че резерва на Валутния борд е изяден от ГЕРБ в нарушение на всички европейски и Български правила, но за ГЕРБ, правилата нямат значение- „След Тях- ..и Потоп..”! Потоп ще има и той започва, още другата седмица, а скоро ще започнат и пролетните, естествени потопи, заради некачествените ремонти и поддръжка на държавата от ГЕРБ! А Българите- само ще могат да броят жертвите на Потопите- под фанфарите с отрязването на някоя случайна чиновническа глава, нарочена- заради грешките на Системата! Системата не ни убива- а ГЕРБ ни убива и е врем,вече,да излезем и да спрем- нашето убийство!
Историята ни е изцяло Библейска..- един Яшар- Баща(Живков) ни е пратил своят нечестив Син, да ни „управлява”, който се прави на много привързан към Царството на Йерусалим, но не иска да спазва- неговото „Слово”(защото, сам е „без- Словесен”). А „Словото” е Закона, и е Завета на Израил, и Божията воля, без която, дори и цар Соломон не е знаел, къде, точно се намира и от какво да се почувства- щастлив! Колко просто и ясно е казано в Мъдрата Книга, а ние, защо се правим на все, не-разбрали- какво, трябва, да правим.. с Тия..?!
Боко и Цоко ни взимат за гламави и отново разиграват изтърканите си номера- за голямата уж, подкрепа на американците за тях. Същото е и с подкрепата на Меркел и на Европа, хората стават и напускат, когато някой от тях заговори от трибуната, беседват си безопасно, само с монитори и холограми на лидерите, защото на никой не му се говори с холограми- на Путин или на Зюганов в България- каквито са, всъщност- Бойко и Цецко, още от самото си появяване в политиката. Вижте кариерите и пътя на „ранните” Московски лидери и се сетете, кои Български политици ги наподобяват най- пълно. Или да се сетим, #Койни прилича у нас, най- много- на „модела Мадуро”? Пак са нашите двама герои,подобията на Стария Яшар- Учителя на Прехода!
Време е да скъсаме- с Яшарството, с Прехода, с Комунизма и неговите убийствени метастази, независимо дали са негови- „кадети”(копелета) или пък- „диадохи”(не-кръвни наследници). На 13.02.2019 г., елате на Площада до Храма, зад Парламента в 18.00 часа и ще се разберем, поне , хората, които сме им го казвали, вече- и през 1989 г. и през 1997 г., по еди и същи начин!Друг- не разбират и няма да хване дикиш, пък и няма кой да свърши нашата работа-ние, и за за Трети път и вече- и за Третата Република на Третата Българска Държава. Трябвате ни не само за разрушение, а и за съзидание, защото- така са постъпили- нашите предци на Учредителното събрание в „Оборище”- през Априлий 1876 г. Тогава„простите” 141 или пък 150-тина: чобани, дребни занаятчии, няколко даскали и други неустановени елементи, не се ли събраха за да учредят – заспалата 500 години , Държава и не събудиха ли Спящата ни красавица? Тяхното дело се мразеше, най-много, но не- от Турците или Черкезите, те си бранеха Султана,с всичките им азиатски средства, а се мразеха- от ренегати и Яшари, които бяха продали, от векове- Вяра, народ и своето достойнство. Някакъв учен беше правил генеалогична статистика, че през тези 150 души на„Оборище”-повечето българи сме-втори, трети или четвърти братовчеди. Изчислил го с математически прогресии, така, че може би има и някои изключения, не се хващайте за статистиката- Бойко и Цецо ни показаха, през последните 10 години, че и тя не е съвсем точна наука. Важното е да носим Духа на 1876 г. в себе си, защото към онези– „150-те”, можем да добавим и другите ни „пречени точки”- на Илинденци, на Кресненци, на героите от Сливница, Дойран или от Завоя на Черна- излиза, че всички сме си, все пак, роднини и една кръв- е защо тогава, аз не искам да ме управляват Яшарите, а вие- ги търпите и искате..?! Ето, на това ми отговорете в 18.00 часа на 13.02.2019 г., до Храма, зад Парламента, ако се видим, на ореченото място!Няма да ви каня,много,защото, ако сме си на една вълна,сами ще се сетите, какво трябва да правим. Аз ви вярвам, защото- кръвта вода не става, а „..Тоз, който падне, в бой за Свобода- Той..не умира..”,го беше написал,Големия поет, който, също стана жертва,на тогавашни Яшари и ренегати!
Николай Гацев Движение „Благослови и Мисия за България” София, 11.02.2019 г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Могат да Дойдат БЪЛГАРИ Само ако Призовеш към Въоражена РЕВОЛЮЦИЯ !
11.02.2019 08:21
Кольо !

Могат да Дойдат БЪЛГАРИ Само ако Призовеш към Въоражена РЕВОЛЮЦИЯ !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори,той Дойде с Оръжие, Преврат и Съветски Танкове, Може да се Свали Само с КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !

Истинския Българин не Излиза да Протестира а да УБИВА Комунисти, Милиционери и Котилото им !

БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година !

Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС !

Първо се Атакуват Партийни Централи и Милиционерски Участъци, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш Децата и Внуците му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета !

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759257
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031