Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2019 09:41 - НАШЕТО„ДНК”- ..БЛАГОСЛОВИЯ И МИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ..И ЕВРОПА..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1611 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НАШЕТО„ДНК”- ..БЛАГОСЛОВИЯ И МИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ..И ЕВРОПА..!

Всичко,не-започна,с Християнските бдения на Площад„Демокрация”,сбирките на неформалите в„Южния парк”,Радио„Свободна Европа” или Градинката пред „Кристал”, преди 30 години! Нашата„предишна”дата- беше Учредителното Събрание на„Оборище”, Априлий 1876г.,където, тогавашният Български„Фейсбук”и древното ни-ДНК,събраха 150 учредители, на бъдещата Третата Българска Държава!Те подписаха „Акта”- с кръвта си, в последвалото Въстание, но Отечесвото Възкръсна, както и Спасителя ни, отпреди 2000 години! Защото  и тяхното „ДНК”, минаваше през Мисията за старото ни- Троянско и Тракийско величие,вехтите руини на първо- Българските държави и утвърждаването на Вярата ни в Единния Бога, пренесена през няколко Световни Потопи, велики преселения и странстванията ни, през хилядолетията!

Това е новата проява на нашето„ДНК”-„Движението на Народняците-Консверватори”, от 2019 г. Няма да се крием-зад популизъм,комунистическа носталгия и първобитен балкански нацизъм, нито да ви залъгваме с„визии за България”или да се правим на отчаяни либерали, соросоиди и безродници. Ние не сме популисти,а „популари”/„народняци”, казано- с езика на Строителите на съвременна България,в началото на 20-и век. Тогава смесихме ДНК-то на „Оборищенци” и с това на въстанниците от„Илинден”, Беломорските изселници и бежанците ни, от миналия век.

Нашето„ДНК”стана началото и на Нашата нова„Мисия за България”,на Балканите и Европа. Ние сме модерни„Евро-Федералисти”на предстоящите избори за Евро-парламент,май 2019г.Не сме - нито за„светло”Либерално и размито бъдеще(близко с химерите на Комунизма и популизма), нито за анахроничната„Европа на нациите”, както си я представят фашистоиди и нео- нацисти! Това не са понятията от 21- ви Век, а на предишните времена и епохи- и нека, почиват там!

Сме за Съзидателното взаимодействие на Европейското Историческо и Културно Пространство, с утвърдените Общности и Региони на нашия континент. Това е нововъзникналият продукт на Европейския ни субстрат-сбор от търсенията, поуките и грешките в миналото, особено, от последните 70 години,смесени с опита им, пресен към настоящето- и важен за Бъдещето ни!

Необходимо е да Учредим-нашата Трета Българска Република на древната ни държава, 2019г., защото и Съюзът ни се нуждае от Пре-Учредяване и преосмисляне.Не можем да продължим- със Слабост, Разделения или Социални диспропорции, с плашилата на миналото и„Стени” пред настоящето!България, с днешното Управление, „достигна”до 77-мо място по корупция, до 111-то място по свобода на медиите и е последна в ЕС! Това е истинска Реставрация на Комунизма, Яшарството(Съветско-Азиатския колониален Живковизъм)и отхвърлената, преди години-„БКП”! Тези„Сили на Злото”,днес  се надигат, като пагубен Нацизъм или кощунствен Либерализъм и Нихилизъм. Не можем да приемем,нито едното,нито-другото!Трябва да се вдигнем и защитим- България и Европа, от това! Ние сме „ДНК”-„Движението на Народняците-Консерватори” и принадлежим към древното общество„Предай- Нататък”, пазители на традиционни ценностите и Строителите на Съвременна България,в Нова Европа! Евро- Федерализмът няма алтернатива, противното значи-Разпад,Поробване и Азиатщина!Тръгнахме-в Троя,Балканите,Трако-Гръцката и Римската ни империи,минахме през степите на преселенията и Средовековието, Ренесанса, надживяхме Просвещението и заблудите на Комунизма! Няма как да се връщаме назад и да сеем, отново войните на раздлението!Трябва давървим–само напред! Започваме с Учредяване на Третата Българска Република,в Третата Българска държава- няма да ни спрат! Оренда/Амен!          
Николай Гацев-„Благословия и Мисия за България”/„Движение Национални Консерватори”ДНК




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. morskipesni - Наблюдавам Ви как все по-тънко навлизате в демагогията
13.02.2019 09:56
Всички партийни "движения", вкл. Вашето са насочени към ЗАХАПВАНЕ НА КОКАЛА. Освен това, както добре си спомняте (освен ако не сте удобно забравил) КОМУНИЗЪМ никога не имало, никъде по света. България разполагаше с доста добре работещ СОЦИАЛИЗЪМ, като ВСЯКА ДРУГА европейска страна. Дефектите на този строй бяха далеч по-дребни, отколкото на сегашната "демокрация", която прогони 2 милиона умни и трудоспособни българи от Родината .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771746
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930