Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2019 08:56 - ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕНЕРАЛ ХРИСТО ЛУКОВ И ЗА ИРОНИЯТА- „ЛУКОВМАРШ”, В НАШИ ДНИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1892 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕНЕРАЛ ХРИСТО ЛУКОВ И ЗА ИРОНИЯТА- „ЛУКОВМАРШ”, В НАШИ ДНИ!

Паметта и делото на Ген.Христо Луков са много по-различни от идеите и образа,проповядвани на „Луковмарш”. Като истински военен и полеви командир, Генералът няма как да е бил расист или анти-семит, защото в армейската му част са служели войници от всички народности и етноси, характерни за България. Генералът е бил умерен германофил,но не и фашист, който е пленен от чара на Хитлер, защото, именно той е изграждал и реформирал българската армия, същата, която, малко след смъртта му, застава и се сражава- успешно срещу германците. Анти-семит,няма как да бъде изкаран, защото опитите за депортации на евреи от България започват, едва месеци след неговото убийство. Дотогава гоненията и погромите са били, само в рамките на опростения великобългарски шовинизъм, но специализирани акции на Луковите легионери срещу еврейството не е имало и не са били правени.
Убийството на Генерала е по- скоро извършено в угода на двореца, защото германците долавят скритото англофилство на Борис III и се опитват да извършат преврат в Стил „Антонеску” и у нас! Съветските терористи- Иван Буруджиев (бащата на Татяна Буруджиева от БСП) и Виолета Якова(баба на Стоил Яков, заместник- председател на ДСБ), са „благословени” и насочени от Двореца и лично от Министър- председателя Георги Кьосеиванов, за когото, наскоро стана и известно, че е бил щатен сътрудник на Съветското „ГРУ”, така,че Антантата е осъществила това мерзко убийство, от всичките му страни. Заиграването с „Гестапо”изяжда главата на Луков, чрез агентурата на СССР! Малцина знаят,че между Двореца и Руското посолство(сега е-„Руския дом” на ъгъла от улиците„Раковски” и „Московска”, а тогава е имало голям подземен тунел,за бягство(роден съм на 100 метра ,по- надолу по ул. „Раковски” и съм играл, като дете- из тунелите и подземните проходи в Района. Катакомбите на Софийското„Задкулисие”,водят и до нашата, родова къща на бул.„Дондуков”№38, която ГЕРБ ми отне! Там е живеел, като наш наемател- Тодор Бурмов, първия Български премиер, след Освобождението, консерватор и Строител на Съвременна България,така че-Руският „тунел”минава през Историята ни, доста отдавна).
Но да се върнем на „Луковмарш”. Там нещата са изцяло подменени и фалшифицирани.Има дух на нацизъм, фашизъм, латентен Съветизъм и Комунистически реваншизъм, който се прикрива зад уж, про- германски символи. Не случайно към това посяга- именно Ген. Шивиков, дребен злоупотребител с пари, „лукова глава” и карикатура на Христо Луков.
Това е много далече от почитане паметта на Ген. Луков,който е бил,поне- патриот и не е мразел никоя част от българския народ. Да мразиш циганите, евреите и различни в нацията, е форма на примитивна комплексарщина, което хитро се използва от Комунистическото Задкулисие за разделение и подмяната на Национализма. Национализмът няма нищо общо с нацизма, който, винаги има нужда от Фюрер! Нацизмът е вътрешна война,катастрофи и разделение,а Национализмът е благотворното Популарство, изплуващо, сега,у нас, като Консервативно Народнячество. България има спешна нужда от Народнячество и от завръщане- Мисията на Строителите на Съвременна България! Най- младите не знаят, какво е градивен Национализъм,но усещат какво е това- Европейски национализъм, защото, явно, за последните 60- 70 мирни години, сме се превърнали в нещо друго и имаме- друга заедност! Можем да псуваме Евро- съюза, но той е вече и наш, та това, което не ни харесва, можем да го променим. На този голям фон, са смешни и жалки карикатурите на нашите,на досегашни управници..?!Какво са за мащабите на Европа- одеозните фигури на Боцето Яшаров, Пеевски или Домусчиев, заели Телевизионния екран в София, едни дребни контрабандисти, джуджета и Шайка( бъркащи пиратството на Дж. Морган, отпреди да стане „капер” на Кралицата-и Сър J.P.Morgan)! Страната ни се нуждае от ново лидерство и от „ДНК” на Промяната(Движение на Народняците- Консерватори), което спешно трябва да учредим, още- тези няколко седмици, за да поемем към Евроизборите, със силна идеология и новите ни, „стари” ценности. Нямаме нужда от търсенето на Месии- Нашият е дошъл,преди 2000 години(Папата ще го припомни, през Май в София) и Той ни е завещал- Спасението, като приемлива и разбираема идеология за народа и като послание към различните и другите, от нас(за да спасим и тях)! Храмът е нашата Конституция и нашия стар- „нов световен ред” и трябва да си подредим, а този Храм е еднакъв и единна схема, и за евреи, мюсюлмани и за всичките популярни култове или вярвания, които са характерни у нас. Това е единството, което ни е нужно и което беше тъпкано, през последните 75 години от различните ни окупатори!
Николай Гацев , „Благословия и Мисия за България” София, 17.02.2019 г.

     



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Генерал Луков е Убит от Бащата на Татяна Буруджиева !
17.02.2019 12:36
ДА СЕ ЗНАЕ:

Генерал Луков е Убит на 13 февруари 1943 г. Пред Очите на Дъщеря му от Членовете на Терористична Група на БКП Иван Бураджиев (Баща на Татяна Буруджиева) и Виолета Якова.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

През Есента на 1918 г. Майор Луков Самичък Защитава Кюстендил Срещу Настъпващи Сръбски Войски. Сам с 4 Оръдия и без Нито Един Войник.

Войниците му, Подкокоросвани от Комунистите, са се Вдигнали на „Историческото Войнишко Въстание“ и са Тръгнали към София да Правят Червена Република.

Храбрият Офицер Тича Между Четирите Оръдия, Зарежда Снаряди, Прицелва се и Стреля. Бил е Отличен Артилерист и Точният му Огън Спира Сръбското Настъпление. Овчари от Близките Кошари Виждат Неравната Битка и Идват да му Подават Снаряди. Майор Луков Усилва Темпа на Стрелбата и Сърбите се Отказва от Атаката си.

Без ген. Луков Днес Кюстендил Щеше да Бъде в Сръбска Територия !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. vladtepes - За ген. Луков
19.02.2019 15:21
Ген. Луков има реални подвизи - закупил е остаряло въоръжение на завишени цени с усвояване на голяма сума държавни пари, също така е усвоил средства, предназначени за подпомагане на инвалиди и сираци. Закупените остарели зенитни оръдия се оказват безполезни при по-късните бомбардировки над София, ако имаше читави оръдия последствията щяха да са далеч по-малки и може би нямаше да има нужда от подвига на Списаревски. Ген. Луков има съвременни последователи, готови да закупят самолети минали Христова възраст с почти изтекъл ресурс за да усвоят пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760582
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031