Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2019 09:12 - ЗАЩО ГЛАДУВА НИКОЛАЙ ГАЦЕВ И ПРАВИ СВОЯТА ОТЧАЯНА ГЛАДНА СТАЧКА?! 27- МИ ДЕН, СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМ- С ГЛАД!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2980 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗАЩО ГЛАДУВА НИКОЛАЙ ГАЦЕВ И ПРАВИ СВОЯТА ОТЧАЯНА ГЛАДНА СТАЧКА?! 27- МИ ДЕН, СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМ- С ГЛАД!

 Не ме интересува решаването, само на моя собствен въпрос- с отнемането на дома ми в София,ул.„Марагидик”№4 от Кметове Йорданка Фандъкова,Васил Цолов и ГЕРБ,въпреки делата ни!Не ме съжалявайте- вие, не сте по-добре от мен, и на вас всеки ден по нещо ви отнемат,откакто е на власт диктатурата на БКП-ГЕРБ! Аз протестирам, в Декларацията си и със Сигналите си до ЕС, чужди Посолства и Българските Институции, срещу моят и още, поне- 5 примера за безобразия и разграбване имоти в Центъра на София и конкретно,в Район„Оборище”, с адреси: ул.”Буная” №14- 16;„Дондуков”№20,Печатница„Мадара”;Хотел /Кино „Сердика”на Паметник Левски;Карето„Царски конюшни”, както и Минералната Баня- зад Театър„София”!Съдбата изпрати 6-ти случай-скандал в„Оборище”-Случая„Ало,Банов”,в подлеза пред МС!Зад всички,тези„дела”,стои ръката на влюбеното,в тази част на София- комунистическа династия Яшари(Тодор Живкови), което, днес,иска да си върне България,под друга форма и други участници.Заради бездънната си лакомия, неговите „кадети” и „диадохи”са хвърлили око на едни от най-бележитите паметници на София, под които се крие неизвестна, досега- История на Света и човечеството!

 Аз загубих дома си, отнеха живота на болната ми спътница в живота-доц. д-р Анна Янева,прогониха дъщеря ми-и попиляха движимото ни имущество,в нашите фамилии,събирано стотици години,но не се ПРЕДАВАМ и Милост от Комунисти- не прося..!

Ще се боря с тях и ще ги разобличавам, навсякъде, където ми попаднат!Знам, че това ще ми струва много,може би,всичко,но няма как да оставя- Войната, недовършена!Защото сме- Гацеви (от поне 200 год.!),защото сме сродници на Ляпчеви,а предците ни са били в завери, заточения и въстания, участвали в редица войни, срещу по- страшни поробители, от тези- в БКП и ГЕРБ!

Вече 27-ми ден съм в Гладна стачка, ще се опитам да издържа-11 дни, до 03.03.2019г., в 16.00 часа, когато, на „уговореното” място, около Парламента, би трябвало да се съберем, за да им потърсим сметка за годините, които пропиляха и Прехода,който ни  отнеха. Те ограбиха„Времето ни”и е редно да си вземем- Страната, отново, както и да вървим, натам,накъдето почнахме-преди 30 години! Посоката- „На- Запад” я дадохме ние- а те, я извратиха и измениха, за да завладеят всичко, всички тук и да не се променят!Посоката е вярна,но е нужна:Лустрация, де- Комунизация и осъждане виновните за грабежите,през последните 15 години, по- старите са в давност- за съжаление!

Ако се съберем, достатъчно хора на 03.03.2019 г. до Храма, зад Парламента,ще учредим-Политическо Движение на Народняци и Консерватори(ДНК) за предстоящите Европейски избори,през Май.В Европа ще станем инициатори за учредяването на „Движение за Европейски Федерализъм”, защото искаме централизация и засилването на Нашия Съюз и на НАТО!                        

П.П. Понеже ни заплашиха, че ГЕРБ и от БКП ще организират за проявата, на 03.03.2019 г. от 16.00 часа, провокации:с червени и руски знамена, нео-нацисти и скинхедс, със свастики и лозунги и призиви за омраза, за да ни провалят, моля-„Сини” и вярващи хора(с жълти жилетки!), да се обадят и поемем Охраната на Митинга и Проявата,защото,не сме крайни в нищо, а и нямаме пари- за да плащаме на мутри, за охрана! Учредяването ни ще стане на Площада, а документи ще оформим и внесем по-късно в Агенцията по вписвания!Време е нашето ДНК, да роди-„ДНК”!                                    

Николай Гацев, Движение„Благословия и Мисия за България” 0897/200733  gatzev@yahoo.com.au  www.facebook.com/gatzev                                      www.nikolaigatzev.blog.bg                       София, 20.02.2019 г. 


Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. morskipesni - Съчувствам Ви, без да Ви поддържам идеологически.
20.02.2019 09:31
"жълти" и "сини" жилетки... накъде с ТАЯ ПАПЛАЧ? То е ясно, че България е мафиотска и уродлива до немай-къде. Но НЕ ТАКАВА ПРОМЯНА (смяна на едни мафиоти с други) е нужна, а друг тип устройство и управление- безпартийно, експертно под егидата на Президента, избран от всички българи. Поздрави от СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Германия (без майтап!)
цитирай
2. attila - Мирните Потести не са Протести а РАЗХОДКИ !
20.02.2019 09:45
АДАШ !

С Глада си Храниш и Доставяш Наслада на Кръвопийците от БКП и Убийците от МВР !

Мирните Потести не са Протести а РАЗХОДКИ ! Истинския Българин не Излиза да Протестира а да УБИВА Комунисти, Милиционери и Потомствата им !

БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година !

Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС !

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
3. apostapostoloff - Хапвай, хапвай, Гацев!
20.02.2019 09:52
Никаква полза няма от твоето гладуване. Никой не го е еня за теб и твоята гладна стачка.

На 3. 3. ще се съберете пак познатите гъзари. Не повече от стотина на брой. Воглаве с Йоло Денев... И ще падне пак голям смях...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760148
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031