Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2019 22:29 - 29- 30-ТИ ДЕН НА ГЛАДНАТА МИ СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! КАКВА КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ НИ ДЕМОНСТРИРА-БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ) В СВОЕ ИЗКАЗВАНЕ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 29- 30-ТИ ДЕН НА ГЛАДНАТА МИ СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! КАКВА  КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ НИ ДЕМОНСТРИРА-БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ) В СВОЕ ИЗКАЗВАНЕ

Вече 30 дни Гладувам в моята безсрочна гладна Стачка срещу Кметицата на София- Фандъкова, Кмета на„Оборище”-Васил Цолов и Министъра на транспорта-Росен Желязков и ОПГ за кражба на ценни имоти в София, на ПП„ГЕРБ”! Решен съм да стигна докрай- защото ГЕРБ и Яшарите не се посвениха да направят,за нашето и други стари семейства в София-нов 9-ти Септември 1944 г.

И представете си- как побеснях, когато чух Премиера Бойко Яшаров(Борисов) да ми говори за КомунизЪма и „ДС”,в трето лице, т.е.като че ли той не е тях?!Нагла реч- в Сърцето на Фондация „Конрад Аденауер”,София- началната спирка за новата Реставрация на Яшарите(Владетелската Династия от БКП-Тодор Живкови 1956-1989г. и Реставрацията й 2009-2019г.). Комунистическото нахалство на Борисов, личен„кадет и диадох” на Диктатора Тодор Живков, стигна дотам, че ни предупреди, че„ДС”и Комунизма били живи..-като че ли, не-Той,самият,и неговото Управление в България(Кабинети„Бойко № 1-2-3”), не са Витрината, за това позорно явление! Не мога да си обясня, Гьонсуратлука на Баце Бойко.

Игричките на ГЕРБ и на БСП, вее никого не могат да заблудят, защото тези две партийни клики са генетични на Майка си- БКП. Те си играят на „добри и лоши ченгета”,но заедно осъществяват грабежа над България и Циркът на тяхната „дясност или лявост”трябва да бъде прекратен. Те са еднакво вредни и опасни за страната, като двета страни, на една и съща монета, едните- прикриват и опрощават, другите, докато, първите са на Власт, а вторите в опозиция. Тази много  порочна схема сме я виждали, вече няколко пъти да се случва, между тях,но те продължават да ни я повтарят и предлагат, отново и отново.

През 2006 г. с парите на Династията Живкови, изнесени в Германия,се финансира основаването на ”ГЕРБ”, чрез преминаването на тези средства, през немските Фондации „Конрад Аденауер” и „Франц Зайдел”, за по-голяма достоверност, пред десните избиратели в страната, които се хващат на номерата на Яшарите и повярват, че ГЕРБ е наистина дясна и про- Западна Партия, която обещаваше, през 2009 г.и че ще накаже Комунистите за техните престъпления в Прехода! Каква драма е това за техните избиратели,когато усещат в ГЕРБ–Реставрацията на Яшарстовото, което са считали за отминало,още през 1989г. Чудовищна манипулация и болшевишка уйдурма за всеки честен и Вярващ, десен човек, заради разочарованието, което му причиниха от ГЕРБ, правейки се, че са „Възмездие за БКП и БСП”?!

В едно Борисов беше прав,от цялото си изказване на форума за 25-годишнината от дейността на Фондация „Конрад Аденауер”в България, че„ДС”и „БКП”отново заплашват страната ни, само че забрави да прибави за Реставрацията на Яшарите и Себе си,като техен- Централен „нападател”. Управлението на ГЕРБ не е дясно, не е и ляво, а е Комунистическо и ретроградно реставраторско и е време Немците на Меркел да го разберат и да видят Чудовището, което са били подведени да ни поставят, като „свой”Проект. Вече е късно за Катарзис или покаяние, заради приемането на пари от Червения Диктатор Живков, макар и post-Mortem, е твърде голям компромис за ХДС и за Либералите от„Ханс Зайдел”, които бяха„умно”излъгани от Династията Яшари, за да бъдат възкресени в България, с немска помощ.Дали това е грешка или цялостен, Системен проблем на Германската демокрация,е маловажно. ГЕРБ станаха един пореден,голям Българо- Немски фал, както и другите, отпреди двете войни, които завършиха със същите резултати и последици за нашите две страни,за Балканите и за цяла Европа. Закъснелите и неизживяните процеси, както и  забързаното развитие на двете най- млади, тогава Европейски държави- Западната(Германия от 1871 г.) и Източната(България, след 1879 г.)довеждат до желанието за ускорено „наваксване” в годините, които са били пропуснати, но в Историята,рядко се получават такива компенсации! Това сближава много съдбите и народите, управлявани от столиците- Берлин и София, но дотук спират общите неща.Германия е Империя,сложен конгломерат от различни Западни центрични интереси, в околните си, а нашата страна е малка централна Балканска държава, но с обратни „интереси”на централизма й, у съседите, около себе си.

Моделите и династиите ни-с Германия, са еднакви, правителствата и реваншизма ни- сходни, но посоките ни на движение са доста различни.И емблематичният термин„Прусия на Балкана”, употребяван за България, звучи по-скоро- фатално, отколкото окуражаващо или оптимистично.

  Борисов е личностна еманация на недоразумението, в една национална политика и символ на Подмяната в дългогодишния социален процес, но той може да е стимулиращ за развитието ни, точно, със своя антагонизъм и със собствения си, персонален негативен пример. И не трябва да забравяме, ..че децата и внуците на Комунистите и на ДС.. се готвят- също-те, да ни управляват, и колко себично звучи това предупреждение, казано, точно от Борисов, нещо като Бойковистко  самооглеждане в огледалото, откъдето ни помахва- огледалния образ, на одеозния Делян Пеевски!

Николай Гацев    Движение „Благословия и Мисия за България”    София, 22.02.2019 г.  

  

  



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778936
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930