Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2019 09:20 - 38 ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- НА КМЕТИЦА ДАНЧЕ „ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, КМЕТ ВАСИЛ ЦОЛОВ И ГЕРБ! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1637 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
38 ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- НА КМЕТИЦА ДАНЧЕ „ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, КМЕТ ВАСИЛ ЦОЛОВ И ГЕРБ! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

 Вече 38-ми ден, се опитвам да се съпротивлявам, с моята „малка” Война срещу Безпбразията в Район„Оборище”,София и България,вършени,чрез политическата Хунта на„БКП”-Партия „ГЕРБ”.

  Комунистическите им безобразия- продължават и аз няма да си мълча, но вие, явно сте готови да се примирявате с тях?!Сега ни разиграват-„Водевила Медведев”, който е много срамен скеч за една хилядолетна държава, член на НАТО и ЕС, от дузина години! Борисов(Яшаров)се прави на „про-американски”ястреб, но- няма как да се е родил такъв, в „КГБ-исткото гнездо”,където е отгледан, а държавата, под него припка за да обслужи- Високия гост Медведев(157 см.), който, явно е дошъл да събира някакъв „годишен” данък от Задунайската си рая..!Смешни и тъжно, но май, и Москва не вярва на сълзи, вече!„Троянският й кон”-България,в двата най-развити Съюза, напоследък, не си изпълнява- Мисията, зададена от Руската „Тройка” и ще трябва, да се излиза в скорошна пенсия!

Технологичната изостаналост на София и амортизацията на последните руски технологии от 70- те и 80-те години на миналия век,отдалечават двата народа и Българското население, заради поголовната „Борисова емиграция” на Запад- вече гледа, само натам! Новата икономика, глобалните процеси и западните социални процеси, завземат и България, конвергират се с нея и тя няма как да се върти, вече, все около първоначалната си руска орбита, накъдето я тикат- Борисов и ГЕРБ, от 10 години!Това те не правят от особена русофилия, а от желанието си за азиатски грабеж, което са овладяли, от Бащите и Кукловодите си в Руската олигархия. Трябва да настъпи еманципация и 45-годишната Яшарската династия от Руската окупация в България (1956- 1989г. и 2009-2019г.), да бъде прогонена в Историята. На всички е ясно- #Кой и за какво е създал и докарал- Борисов на власт и„басните”за Чичото от Америка, вече не могат да заблудят никого!България продължава да се заблатява и отказва да се промени. Избори, след изборите си минават, но не се разрешават,да се появят„не-Московски”субекти, или само- чрез печалното либерално Соросоидство, но то е договореното и пресечена точка с КГБ, в 1990 г.,като форма за Комунистически преход!Руската „Тройка” и ГРУ считат България за своя територия и няма факт, в най-новата ни история, за българска съпротива срещу това.

САЩ и Израел, в последно време ни протягат ръка-за нови технологии и нови пътища за нашата интеграция, но ние, така и не смеем, да пристъпим натам! Разбира се, тяхната политика в тази посока, не е много решителна, защото нямаме- нито Клон на„Ексимбанк”от САЩ, тук, нито пък характерната експанзия на еврейски капитали, с поддръжката на политическия Йерусалим. Но това предстои да се промени, надявам се, със совалките на Джарет Къшнер, зетя на Тръмп, в Близкия Изток и в околните му региони!„Непотистката дипломация”е нов, но пък, характерен термин,идващ от Вашингтон, в последните месеци и може би, това е сигнал за ново и различно начало! Това е и сигнал за промяна в Системата на „Публично- частното партньорство” на държавите, което трябва да навлезе в нова фаза и с нови икономически субекти. Спряганите, още през миналия век- „Клъстери”(несъстояли се, заради Световната икономическа криза през 2008 г.), все още не са„опитани” от Обществото. Трябва да си вземем и много поуки, от техните неуспехи, досега, за да ги преучредим и създадем, в новата им- Корпоративна и устойчива икономическа форма на реални обединения и научно- развойни технологични комплекси! Комунистическите връзки, от пъпната връв на нашата Олигархия,  с Путиновата  Москва ни водят открито назад и този възел, трябва да бъде разсечен. Трафиканството на дрога, на плът, на газ и горива или на контрабандни „шир-потреба” стоки, не е сериозен бизнес за една нация, която иска да влезе в Обществото на „Топ 20” от развити държави в света. Българския стандарт е прословут и порочен,но той напътства и младите поколения,само към лошото и към „сивото”, защото Олигархията ни, няма как да ги управлява със своите методи от Съветското минало и на моделите на „ДС”!

  Срамната визита на Медведев изигра своята Историческа роля- демаскира целия управляваш Елит, като „Московско- слугинен” и на този фон, звучат траги-комично патетичните приказки за нови Проекти, коридори или за сътрудничества.. на Изток?!Изтокът се срина и откъм ортаклъка ни с Ердоган, а Европейското и Азиатското, не се разбраха, в срива на Американско- Китайските и на Американско- СеверноКорейските преговори. Азия ни отказва да се промени и започва своята сериозна Отбрана на Обществата си- от нас, а ние, няма как, повече да си „отваряме” - нашите Общества, за тях! Така, че и Политиката„Отворено Общество” окончателно загуби, така, че остана конкуренцията и военната надпревара,която да изтощи Изтока,отново. Събитията във Венецуела са също показателни за размаха на „пост-Студената война”,която започваме, защото руснаците казват многозначителна сентенция- „..Ничто не забьито и никто не забьит..”!

 Циркът на Борисов и Яшарите от ГЕРБ с Медведев е Цирк за много пари, и бързото им сваляне, още преди- Евроизборите, означава и спиране и на Москва, както и на глупавите приказки за някакви руски проекти, по никое време, които вещаят, само, нови многомилиардни загуби за българското общество,в близките години и загробването на бъдещите ни поколения, на нашите деца- от Москва!

Свалянето на ГЕРБ се превръща в неотложна и национална задача, защото тяхната политика е продължение на Съветското грабителство- с други средства и други участници. Изполването на ореола и на носталгията по Живковизма, е абсолютен анахронизъм и не вълнува, дори и най- заклетите комунисти, защото видяха неуспеха на Живковите преки„кадети”и„диадохи”от ГЕРБ, в реалния живот.

Необходима е спешна промяна към модернизация и обновление,а не към глупавите призиви за преки демокрации, референдумни или „народни республики”, с които ни баламосва, самото Статукво и ДАНС, с техните подставени служители или лъже- Пророци!

 Обединението ни трябва да стане, зад Свалянето на ГЕРБ и недопускането на „БСП” да ги смени, както са се договорили,двете ни съвместно- управляващи партии,от двете крила на БКП! Яшари и Политбюровците на Корнелия Нинова са едно,а останалите, сега съществуващи политически партии, също, трябва да се остракират, разпуснат и лустрират ,защото са само придатъци и патерици, крепящи анахроничното Руско господство в България.

Вече 38-ми ден на моята Гладна Стачка се боря сам и жертвам себе си, а медиите се правят, че не съществувам и ме неглижират!Помагайте, за да бъде оповестена-Вашата..и Моята „Борба”..!          Не ме интересува само решаването на моя въпрос,а цялата ни Не-Справедливост в страната! Не може да сме толкова заспали и убити-Обществото„Предай-нататък”,което е превело народа ни през вековете на робството и чуждата зависимост!Бог да пази- България и да е с Нас! Амен!

Никола Гацев   „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),     София, 05.03.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. morskipesni - Г-н Гацев, налага се САМ да прочетете и осмислите какви глупотевини сте изръсил в "статията" си.
06.03.2019 09:27
Ако поради глупост ви се мре- продължавайте в същия дух. Вашите "идеи" са познати на хората до пълно омерзение. Само завършен идиот не може да може да разбере, че проблемите на съвременна България произтичат от позорния слугинаж на САЩ и ЕС, а едно от позитивните решения за страната е активен бизнес с Русия.
цитирай
2. apostapostoloff - Хапнете си една
06.03.2019 09:41
мешана скара и забравете за тия щуротии. Не ви обръщат внимание, гладувате за тоя, що клати гората, и изобщо... нелепа, глупава работа. Станахте само за смях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3768596
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930