Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2019 09:44 - 38 ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- НА КМЕТИЦА ДАНЧЕ „ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, КМЕТ ВАСИЛ ЦОЛОВ И ГЕРБ! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1202 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 38 ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- НА КМЕТИЦА ДАНЧЕ „ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, КМЕТ ВАСИЛ ЦОЛОВ И ГЕРБ! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

 Вече 38-ми ден, се опитвам да се съпротивлявам, с моята „малка” Война срещу Безпбразията в Район„Оборище”,София и България,вършени,чрез политическата Хунта на„БКП”-Партия „ГЕРБ”.

  Комунистическите им безобразия- продължават и аз няма да си мълча, но вие, явно сте готови да се примирявате с тях?!Сега ни разиграват-„Водевила Медведев”, който е много срамен скеч за една хилядолетна държава, член на НАТО и ЕС, от дузина години! Борисов(Яшаров)се прави на „про-американски”ястреб, но- няма как да се е родил такъв, в „КГБ-исткото гнездо”,където е отгледан, а държавата, под него припка за да обслужи- Високия гост Медведев(157 см.), който, явно е дошъл да събира някакъв „годишен” данък от Задунайската си рая..!Смешни и тъжно, но май, и Москва не вярва на сълзи, вече!„Троянският й кон”-България,в двата най-развити Съюза, напоследък, не си изпълнява- Мисията, зададена от Руската „Тройка” и ще трябва, да се излиза в скорошна пенсия!

Технологичната изостаналост на София и амортизацията на последните руски технологии от 70- те и 80-те години на миналия век,отдалечават двата народа и Българското население, заради поголовната „Борисова емиграция” на Запад- вече гледа, само натам! Новата икономика, глобалните процеси и западните социални процеси, завземат и България, конвергират се с нея и тя няма как да се върти, вече, все около първоначалната си руска орбита, накъдето я тикат- Борисов и ГЕРБ, от 10 години!Това те не правят от особена русофилия, а от желанието си за азиатски грабеж, което са овладяли, от Бащите и Кукловодите си в Руската олигархия. Трябва да настъпи еманципация и 45-годишната Яшарската династия от Руската окупация в България (1956- 1989г. и 2009-2019г.), да бъде прогонена в Историята. На всички е ясно- #Кой и за какво е създал и докарал- Борисов на власт и„басните”за Чичото от Америка, вече не могат да заблудят никого!България продължава да се заблатява и отказва да се промени. Избори, след изборите си минават, но не се разрешават,да се появят„не-Московски”субекти, или само- чрез печалното либерално Соросоидство, но то е договореното и пресечена точка с КГБ, в 1990 г.,като форма за Комунистически преход!Руската „Тройка” и ГРУ считат България за своя територия и няма факт, в най-новата ни история, за българска съпротива срещу това.

САЩ и Израел, в последно време ни протягат ръка-за нови технологии и нови пътища за нашата интеграция, но ние, така и не смеем, да пристъпим натам! Разбира се, тяхната политика в тази посока, не е много решителна, защото нямаме- нито Клон на„Ексимбанк”от САЩ, тук, нито пък характерната експанзия на еврейски капитали, с поддръжката на политическия Йерусалим. Но това предстои да се промени, надявам се, със совалките на Джарет Къшнер, зетя на Тръмп, в Близкия Изток и в околните му региони!„Непотистката дипломация”е нов, но пък, характерен термин,идващ от Вашингтон, в последните месеци и може би, това е сигнал за ново и различно начало! Това е и сигнал за промяна в Системата на „Публично- частното партньорство” на държавите, което трябва да навлезе в нова фаза и с нови икономически субекти. Спряганите, още през миналия век- „Клъстери”(несъстояли се, заради Световната икономическа криза през 2008 г.), все още не са„опитани” от Обществото. Трябва да си вземем и много поуки, от техните неуспехи, досега, за да ги преучредим и създадем, в новата им- Корпоративна и устойчива икономическа форма на реални обединения и научно- развойни технологични комплекси! Комунистическите връзки, от пъпната връв на нашата Олигархия,  с Путиновата  Москва ни водят открито назад и този възел, трябва да бъде разсечен. Трафиканството на дрога, на плът, на газ и горива или на контрабандни „шир-потреба” стоки, не е сериозен бизнес за една нация, която иска да влезе в Обществото на „Топ 20” от развити държави в света. Българския стандарт е прословут и порочен,но той напътства и младите поколения,само към лошото и към „сивото”, защото Олигархията ни, няма как да ги управлява със своите методи от Съветското минало и на моделите на „ДС”!

  Срамната визита на Медведев изигра своята Историческа роля- демаскира целия управляваш Елит, като „Московско- слугинен” и на този фон, звучат траги-комично патетичните приказки за нови Проекти, коридори или за сътрудничества.. на Изток?!Изтокът се срина и откъм ортаклъка ни с Ердоган, а Европейското и Азиатското, не се разбраха, в срива на Американско- Китайските и на Американско- СеверноКорейските преговори. Азия ни отказва да се промени и започва своята сериозна Отбрана на Обществата си- от нас, а ние, няма как, повече да си „отваряме” - нашите Общества, за тях! Така, че и Политиката„Отворено Общество” окончателно загуби, така, че остана конкуренцията и военната надпревара,която да изтощи Изтока,отново. Събитията във Венецуела са също показателни за размаха на „пост-Студената война”,която започваме, защото руснаците казват многозначителна сентенция- „..Ничто не забьито и никто не забьит..”!

 Циркът на Борисов и Яшарите от ГЕРБ с Медведев е Цирк за много пари, и бързото им сваляне, още преди- Евроизборите, означава и спиране и на Москва, както и на глупавите приказки за някакви руски проекти, по никое време, които вещаят, само, нови многомилиардни загуби за българското общество,в близките години и загробването на бъдещите ни поколения, на нашите деца- от Москва!

Свалянето на ГЕРБ се превръща в неотложна и национална задача, защото тяхната политика е продължение на Съветското грабителство- с други средства и други участници. Изполването на ореола и на носталгията по Живковизма, е абсолютен анахронизъм и не вълнува, дори и най- заклетите комунисти, защото видяха неуспеха на Живковите преки„кадети”и„диадохи”от ГЕРБ, в реалния живот.

Необходима е спешна промяна към модернизация и обновление,а не към глупавите призиви за преки демокрации, референдумни или „народни республики”, с които ни баламосва, самото Статукво и ДАНС, с техните подставени служители или лъже- Пророци!

 Обединението ни трябва да стане, зад Свалянето на ГЕРБ и недопускането на „БСП” да ги смени, както са се договорили,двете ни съвместно- управляващи партии,от двете крила на БКП! Яшари и Политбюровците на Корнелия Нинова са едно,а останалите, сега съществуващи политически партии, също, трябва да се остракират, разпуснат и лустрират ,защото са само придатъци и патерици, крепящи анахроничното Руско господство в България.

Вече 38-ми ден на моята Гладна Стачка се боря сам и жертвам себе си, а медиите се правят, че не съществувам и ме неглижират!Помагайте, за да бъде оповестена-Вашата..и Моята „Борба”..!          Не ме интересува само решаването на моя въпрос,а цялата ни Не-Справедливост в страната! Не може да сме толкова заспали и убити-Обществото„Предай-нататък”,което е превело народа ни през вековете на робството и чуждата зависимост!Бог да пази- България и да е с Нас! Амен!

Никола Гацев   „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),     София, 05.03.2019 г.



Тагове:   1969,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. morskipesni - Всъщност, Вие сте част от безобразията!
06.03.2019 09:54
Как не се сетих по-рано! Всичко се връзва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3768569
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930