Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2019 16:50 - ..ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО НИ ТРЯБВАТ..!?
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 725 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ..ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО НИ ТРЯБВАТ..!?

  Вече 15 години България излъчва Евродепутати и допълва кастата на Европейските чиновници с национален„мат’рял”. Слабата ни вътрешна политика се проектира и върху Европейското ни участие в Световната политика. „Символи на ЕС” от страната ни, станаха съветските „наташки”- Кунка Пръмова,Сталинка Георгиева или безличната Мария Габриел.Това са лицата на Преходния ни- „нео-Комунизъм”, който излъчваме 30 години, насам. Другата ни„величина” в Брюксел, е Баце Бойко Яшаров(Борисов-„Живков”),който ни излага и засрамва,където може и където си отвори устата. Бай-Ганьовщината и „Наташките” са нашия „герб” в семейството на Европа и явно това е било договорено от Кукловодите на Прехода ни, преди 40 години, със Запада, при падането на „Желязната завеса”. Тези нискотарифни доворки, е време да ги прекратим и отречем, защото са срамни, а резултатите им, са плачевни и карикатурни.

Затова се замислям, напоследък-„Какви  да са новите Евродепутати, които ни трябват..?”. Моят отговор е категоричен- Народняци(вярващи Консерватори) и Личности с важно Геополитическо и национално звучение!Ако ме питате кои,конкретно,биха могли да бъдат те- ще кажа и поне няколко имена, за които се сещам:

1.Любчо Георгиевски(бивш Премиер и политическия старейшина в Република Северна Македония) - често атакуван като„Бугарашът”в Македонската политика,а всъщност-визионер и практик, който е доказал своята отдаденост на учредителната Европейска и Атлантическа кауза в Скопие.Той би могъл да бъде Символ на нашата Балканска политика,а не глупавите амбиции и домогванията на Баце Бойко Яшаров- да става „Евро-Комисар за Западните Балкани”, без да говори друг Балкански език, освен Български и сеейки простотията си и Живковската си селяндурщина. Като поет и книжовник, Любчо Георгиевски е Класик и носител и на Новата, консервативна визия за Балканите и за мястото им цялата Югоизточна Европа

2.Яков Джераси-потомък на американски- научен, милиардерски род и Българска Карловчанка, който е достоен символ за новата ни Геополитическа ориентация и за скъсването ни с годините на Комунизма.Той е посветил последните си 26 години на идеята за Възраждането на България и ни дари с борбата си за признване-Спасението на Българските евреи от България, през 1943 г. и Хитлеровия Холокоуст. Сега, той е радетел и за интеграцията на малцинствата,както и тяхната изява, като част от националното богатство и от „комплекса”- на нашите народни добродетели.

3.Николай Колев-Босия-  Богомилът, който е достойно напомняне за друга древна, национална добродетел, което е геополитиеската Българска Мисия, от Древността, през- Средновековието и Възраждането. Борец,Революционер и самобитен поет, репресиран и политически затворник на Яшарите, но несломим дух, който заслужава да подмени Образа на Живковизма и Бай-Ганьо от ГЕРБ и партиите от Прехода,изграден за нас- пред Европа,в последните 30 год.

Това са моята примерна листа от достойни лица за Евродепутати и за новата Геополитика в Района и в Европа. Аз ги следя, от близо, целия Преход- и съм им личен приятел(имам чест), на „Босия”-от 1988г.,на Любчо Геогиевски- 1990г.,а с Яков Джераси-от 1994г.и считам,че е време , с тях да променим- Облика на България. Тези, трима- достойни и самобитни Българи, могат да направят това и да ни свършат работа, през мандата си,2019-2024 г. в Брюксел!

Николай Гацев „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),София, 09.03.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. attila - Кольо Босия е БЪЛГАРИН, Другите НЕ !
11.03.2019 08:37
Кольо Босия е БЪЛГАРИН, Другите на са БЪЛГАРИ !

Македонците са Като Руснаците Набедени за Славяни Български ЛАЙНА, Изсрани и Култивирани от Българи !

Хазарите ги Назобиха със ШЕКЕЛИ и те Тръгнаха Срещу Майка БЪЛГАРИЯ !

Истината за Хазарите и Техните Славянски и Турски ЛАЙНА Изсрани през 18 век да Цапат БолгАрийската Земя и Вмирисват БолгАрийския Род !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/k-h-a-z-a-r-s.h-t-m-l

Славяните ги ИЗСРА Чешкия Евреин-ХАЗАР Иречек, Лайната Изяде Златарски и Разпространи Дриснята Славянска.....ФАКТ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/s-l-a-v-s.h-t-m-l

Турците ги ИЗСРА ДЬОНМЕТО-Ислямизиран Евреин Мустафа Кемал през 1922 година, Всички Младо Турци са Евреи...ФАКТ !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме този 141 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772221
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930