Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2019 23:56 - СЪВЕцКИТЕ МАТРЬОШКИ, "НАТАШКИ" И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА НА ПЪТ ДА ДОВЪРШАТ„БСП”-ОКОНЧАТЕЛНО
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 822 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.03.2019 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СЪВЕцКИТЕ МАТРЬОШКИ. "НаТАШКИ" И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА НА ПЪТ ДА ДОВЪРШАТ„БСП”- ОКОНЧАТЕЛНО!

В БСП няма нищо ново, няма, дори елементарна интрига – родата на ген.Кацамунски(Зарков) и Кирил Добрев(братовчед на Росен Плевнелиев)избраха за Евролистата - СъвеЦките матрьошки: Елена Йончева(с майка- рускиня), Иво Христов(роден в Киев,с майка-рускиня),Сергей Станишев (с майка- рускиня и баща- помак). Идилия и Руски приказки, на фона на Яшарската Реставрация на Династията на Бай Тошови в ПП„ГЕРБ”, правеща се на „про-х-Американска”! Защото и„дамите”  Габриел и Майдел на ГЕРБ са Съветски „Наташки” и скрити лимонки на Клановете от Червеното „Политбюро”.  Дефилето на ментетата и на хибридите от късната„пост-Съветска”епоха продължава.Съюзът го няма,отдавна  но „союзниците” и отломките им „класят”, все начело на Българската държава. Окупацията на Москва над София продължава, и май е време,  да спрем, да се лъжем и да ги поразкараме! С тези матрьошки, които пробутват- Корнелия Нинова и БСП,заслужават и не-повече от две„Евро- места”, да видят, а заради ментето и Комунистиеското им чудовище- ГЕРБ, което създадоха, да не получат и ново управление или мандат в страната, вътре. БСП заложи пак,на погрешния кон, при това, точно на Тодоровден(или на „Конския” Великден). Това не е нито – социалистическа, ни социал-демократическа партия, а едно нео-нацистко и реакцонно блато от Социал- Соросоиди и Примитив-Комунистоиди(утописти), закостенели в средата на XIX-ия век. Нека да паднат маските им- БСП се оглежда в огледалото и се вижда в образа си, като- ГЕРБ! Уродлив паноптикум на стари дантели и малко арсеник за вековно заспиване,за следващите 100 години. И така вечно ще ни управляват- Комунистите и Шумкарите, децата им, внуците и пра-внуците им, вече. Няма начин да направим, отново – „Стани да седна”, на поредните Болшевики и да ги чакаме - половин или един век. Трябва да очистим политическата ни система от всичките тези обрасляци и плевели,защото в ЕС и НАТО те ни„водят”,само назад и не можем да консумираме бенефициите на своето членство.

Трябва да ги разчистим и да продължим нататък, защото посоката ни е правилна и не трябва да бъдем „Троянските коне на Москва” с двата си, избрани Съюза. Нека БСП и ГЕРБ да си играят на „добрите и на лошите ченгета”, а ние трябва да си следваме пътя- вупреки тях. А всякакви екстравагантни идеи и СъвеЦките атавизми ще трябва, незабавно да забравим и да престанем с носталгията на неиживяните ни- някогашни или младите ни години. Те няма да се върнат, никога, но можем да похабим и сегашните си години, а и бъдещето на децата ни- които не бива да бъдат слуги на БСП, нито на ГЕРБ, нито на някое от техните производни, в този или предишния парламент: Воля, ДПС, ОП или на тяхната загряваща „бодра смяна”- Демократична България на Христо Бойкикиев, Раданките и Лозанките(Огнян Дойнови). Червените кланове и Олигархията, са произвотни на предишната Номенклатура, както БСП и ГЕРБ са на Партията си-„майка”,БКП.Днес те,отново са загрухтяли,наострени за поредната си плячка и само ние можем да ги спрем и да пресечем апетита им. Ако направим една или няколко листи за Евродепутати от „недоволството”, може да вземем- двата мандата на„ОП”(„България без цензура”, поне- два от ГЕРБ и дори, единият- на БСП. Това са цели 5„разпределими”мандата в тази наша Евро-квота и би било сериозен погром на Статуквото- и навън, в Брюксел, и навътре в страната. Трябва ни само добра организация и светкавични действия, през следващите 20- 30 дни, в които можем да се справим с всичко. А после- с инерцията от Евровота ще ги накараме да си платят и на местните и на парламентарните избори в страната. Ще сменим модела, списъците,ЦИК и начините им на гласуване, което крепяха досега, всички партии от Статуквото ни, в последните 30 години, без изключение. Там е слабото им място и лоста за тяхната тотална промяна.

Николай Гацев, „Движение Народняците и Консерваторите”(ДНК),  София, 17.03.2019 г.



Тагове:   2018,   1969,   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. morskipesni - Господи Исусе и ти Тангра- каква НЕСВЕЩЕНА ПРОСТОТА!
18.03.2019 15:54
Господин Гацев, то много крещящо, грозно и безпардонно бе- по Ганювски!?
цитирай
2. attila - Комунистическото КОПЕЛЕ Крум Зарков Иска, Като Дядо си Да Мъчи и Убива БЪЛГАРИ !
19.03.2019 09:29
Комунистическото КОПЕЛЕ Крум Зарков, Син на Потомствената Милиционерска КУРВА Ани Заркова и Внук на УБИЕЦА на Българи Ген. Кацамунски Иска, Като Дядо си Да Мъчи и Убива БЪЛГАРИ !

w-w-w.y-o-u-t-u-b-e.c-o-m/watch?v=4tML2V8J9-w

Проф.Янко Янков-Политзатворник на Комунизма Номер Едно:

Бащата на Ани Заркова Генерал Кацамунски Ръководеше Химическите и Медикаментозни Експерименти с БЪЛГАРИ !

АЗ КАЗАХ ЛИ ?

Има ли КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР в Семейството, Първо се ИЗБИВА Цялото КОТИЛО, След Това ИЗРОДА да не се Възпроизвеждат !

Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото ЛАЙНО !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунисти или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Семейството и Роднините му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777233
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930