Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2019 21:24 - КАКВО РАЗБРАХМЕ И КАКВО НЕ РАЗБРАХМЕ ОТ „ИЗЛОЖЕНИЕТО” НА ЦBЕТАН ЦВЕТАНОВ В „НС”?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАКВО РАЗБРАХМЕ И КАКВО НЕ РАЗБРАХМЕ ОТ „ИЗЛОЖЕНИЕТО” НА ЦBЕТАН ЦВЕТАНОВ В „НС”?!

  Прибирането на Цветан Цветанов, само привидно беше посрано и се направи на разстроен, за пред зрителите. Той беше изратен от Борисов в САЩ, с най- малко три задачи, две от които не успя да започне или да свърши, а само първата – и то, до половината. Несвършените задачи бяха: да се добере до обкръжението на Доналд Тръмп, чрез помощ от гостуващия в Белия дом, Натаняху, за да може да уговори евентуална среща на Бойко Борисов с Доналд Тръмп, във Вашингтон, през Май 2019 г.(но Израелския премиер бе преждевременно повикан в страната си заради военното положение), втората е за да даде заявка за взимане на „обратен” процент и рушвет за самолетната сделка, с „Ф-16”Блок 70/72, за което е му е указано да почака малко.. (любезен отказ на Тръмп да участва в корупционни сделки), след края на Април, а за третата: задача – да преговаря за закупуването на„БТВ” с Роналд Лаудер,от Борисов и ГЕРБ,но му е било отговорено, че Лаудер водел преговори с Путин, запокупка на цялостен Телевизионен пакет и друга голяма инвестиция, а до сделка само за българската „БТВ”, можело да се говори, само след приклюването на преговорите в Москва. Три опита и провала на „мисията” на Цветанов, с много лек намек за затръшването на вратата,по отношение на самолетната корупция. ГЕРБ най- сетне разбра, че е „объркал рейса” и се е намесил в игра, която не му е по размерите! С Тръмп, Натаняху и Путин, маневрите, отникъде не потръгнаха, да не говорим за „намеци за корупция”, от които Москва, Йерусалим и Вашингтон бягат в момента, като попарени в момента, защото се  дебнат, взаимно, за такива грешки и се обвиняват в подобни прояви.

На камък удариха опитите на Борисов и ГЕРБ да се намесят в игрите и да направят своя залог за по-нататъшно бъдеще в родната политика.Борисов,вече не може да лъже своите и партньорите с нищо, защото не може и парите от самолетната сделка да навакса, така, че очаквайте застой на този хоризонт, за след изборите, което означава лош, фал- старт за ГЕРБ, още с влизането им в кампанията за Евроизборите.

  Отношенията с Патриотите и Марешки са на ръба на замръзването, заради преразпределение на депутатските гласове в Брюксел и предстоящия погром на тези Борисови „патерици”, заради заиграванията им с него. С ДПС сделката може да става само натъмно, но разкриването й в последните месеци, направи нежелан и този заход. БСП всячески се опитва да подпомага ГЕРБ и да „намига” на Бойко Яшаров(Борисов), но общата им родителка - БКП е достатъчен аргумент за уж„дясната”партия, да отказва всякакво ръкостискане с Нинова и нейните нео- „Болшевики”. Истината, която ГЕРБ прикрива е, че с БСП са роднинскини споделени червени номенклатурни организации на едни и същи Комунистически семейни кланове , например- Кирил Ананиев от БСП(със замразено 35 годишно членство в тази партия, към момента) е вуйчо на Влади Горанов от ГЕРБ и са министри в един Кабинет- епотисти, пък Кирил Добрев е близък братовчед с Росен Плевнелиев(бивш Президент на ГЕРБ и уж, анти-комунист), а съпругата на Михаил Миков, бивш лидер на БСП е член на националното ръководство на ГЕРБ(в широкото им ръководство). Това са само част, от„невидимите”резултати на тези, две комунистически партии и разклоненията на една и съща победила Номенклатура в страната ни. Единственият начин да ги победим е да се обединим – всички срещу БСП и ГЕРБ, като така, оставим двете отломки на бившата червена партия да са сами – едната с другата, в следващите избори, прокажени и лустрирани от всички други участници в надпреварата.

Николай Гацев, инициатор за„Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК) София,27.03.2019



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777539
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930