Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2019 20:40 - ЗА ЛЪЧО ЗАРКИН, КАТО ЗА ЗАРКИН- ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ С ПРЕФЕРЕНЦИЯ ЗА №13, В ЛИСТА №9 НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 543 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗА ЛЪЧО ЗАРКИН, КАТО ЗА ЗАРКИН- ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ С ПРЕФЕРЕНЦИЯ ЗА №13, В ЛИСТА №9 НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!
Не ме бива за агитатор, нито ще се опитвам евтино да ви агитирам за нещо, но няма как да не отбележа за кого и за какво съм решил да гласувам. Няма да е честно, ако си замълча или се спотайвам в ъглите, докато вие дебатирате – за кого да се гласува на тези избори.
Не ми трудно да ви кажа- за мен, защото познавам моя „кандидат за Евродепутат”, от поне 30 години. А за трагедията и убийството на Баща му в Пазарджишкия затвор, през 1977г.съм чувал от Радио„Свободна Европа”,Радио„Свобода”, „Гласът на Америка”и„ББС-Лондон”. Годишнината от неговата кончина се отбелязваше винаги от тези медии и ставаше повод да си припомним в каква клоака живеехме до 1989 г.. Слушал съм тези радиостанции, винаги в лошо качество, заради заглушаването на комунистите, но въпреки това знаех истината за това, което се е случило с поета от Самоков - Георги Заркин, в последните му дни. С Лъчо се запознах в СДС и в Демократическата партия-1989-1990,бяхме по сините митинги, християнските бдения, както и в отбелязването паметта на жертвите от комунистическите репресии в Ловеч,Белене,Черната скала в Самоков и др.
Не се бяхме виждали от има- няма 15-20 години, защото демокрацията ни беше разбита, 2001 (и предадена отвътре), а червените кланове на Номенклатурата взеха да правят своите ужасни експерименти: НДСВ, БСП, ГЕРБ,„Патреоти”, ДПС, АБВ, Демократична България, Възраждане и др. Нямаше как да попаднем там- с Лъчо,там, нито в патериците им:ББЦ,Воля,„Реформаторите” на Пръмови или при червените Лозанки, на Клана Огнян Дойнов в Съдебната система. 
Съдбата него го изпрати- като „гастарбайтер” в Германия,а мен- ГЕРБ ме разори и унищожи тук. Беше писано, обаче пак да се срещнем и то на „Евроизбори’2019”. Лъчезар Заркин дръзна да се кандидатира, макар, че не го беше правил, преди или само като пълнеж в листите, какъвто съм бил и аз. 
На тези избори- Лъчезар не е само„пълнеж”, въпреки че е №13 в Листата на ПС„Възход”(№9). Няма значение мястото му, а преференцията на мястото и името му, с която и последния може да стане първи. Понеже няма отпуснати пари за кампанията си, нито много материали- на тези избори Лъчезар ще раздава 4 книжки- две, със стиховете на убития му баща и две, издания на делата на Георги Заркин в „ДС” и за оправдателните присъди на убийците му. Ако го срещнете- не чакайте той да ви ги подари, а си си купете, за да има средства да пътува и да продължи кампанията си, чрез вашата малка подкреща- с 10,20 или 50 лева.Повече той няма и да приеме, но ги дарете в Щаба му,срещу документ и с волята- „за кампанията на Лъчезар Заркин- 2019”. Не мога да ви дам друга идея- за това как да подкрепите – кампанията на Лъчезар Заркин, но ако решите, вие ще намерите начина, не е нужно да ви давам всичко наготово. За мен е чест, дори и да съм ви обърнал вниманието върху тази кандидатура. Не защото Лъчезар е някакъв реваншист или френетичен „анти-комунист”(най-големите такива са или фалшивите Раданки, Лозанки и Бойкикиевки или изманиците от ГЕРБ). Лъчо Заркин е„некомунист”и много различен от всичките червени ментета, но това няма нужда аз да ви го казвам. Кампанията му няма да е шумна и заможна, но вие можете и с „малко..- много да я подкрепите”. Посланието му на тези избори е че „България не е Троянския кон на Москва”, нито, че ще пратим поредните „Съветски наташки” в Европа, нека там да отиде и един отявлен„не-Комунист”-като Лъчезар Заркин!Амен!                              Николай Гацев„Движение на Народняци и Консерватори” (ДНК), София, 27.04.2019 г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Пазарджишки КОПЕЛЕТА от МВР Убиха Георги Заркин !
28.04.2019 07:58
КОПЕЛЕТАТА от МВР Убили в Пазарджишкия Затвор Георги Заркин Заплашват Децата му !

w-w-w.1-6-8-c-h-a-s-a.b-g/Article/1857296

Време е да Има ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС и ще Има Първо в Пазарджик, После и в Целия Задунайски Болшевишки КЕНЕФ !

Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР !

Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ !

В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен СПЕРМА и ЛАЙНА Друго Няма а Трябва да Има БРЕНЕКЕ !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759248
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031