Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2019 13:01 - ЗАЩО НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ, НИКОГА ЗА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ” ИЛИ С БЮЛЕТИНА „№13”..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 911 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2019 08:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗАЩО НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ, НИКОГА ЗА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ” ИЛИ С БЮЛЕТИНА „№13”..?!

Не е само, защото не харесвам: Радан, Лозан Панов, Стефан Тафров, Христо Бойкикиев, Мартин Димитров, Петър Славов,Антоанета-Цонка или Иван Костов от Кременчуг,СССР!Те са без-Верни, без-идейни и противни, дори на себе си, но са особено общественоопасни в ситуацията, когато истинските не-комунисти, търсят себе си! Не съм против тях, защото са „джендери”, всеки има право на своята сексуална ориентация, не мразя хомосексуалните или различните, но не смятам и че „различието” - трябва да бъде издигано, непременно - в своя Партия! Защото освен различието си, те нямат друга идеология и освен подигравките към ГЕРБ – но не знам, защо винаги пропускат да споменават, че те бяха 3 години коалиционно партньори на ГЕРБ и ни убеждаваха да подкрепяме„Синята Крепост” Борисов,заради някакви измислени регорми.  В Кабинета си„Бойко-2”,Раданки и Бойкикиевки ни излъгаха, поне два пъти-1)като гарантираха, че няма да в коалиция с ГЕРБ 2)като казаха, че не ГЕРБ ще промени тях, а те - щели да накарат ГЕРБ да прави съдебни и други реформи?!Видяхме как завърши това и какви Реформи направи ГЕРБ, но Раданки. Лозанки и Бойкикиевки захлебиха здраво и взеха да вадят парите от рушвети – като уж дарения на Фондация „Америка за България”. От конкурса за ЧСИ са взети около 5- 6 милиона, а от конкурсите за нотариуси и др. в няколкото министерства, където бяха титуляри: Раданки и Лозанки, им капнаха: 40-50 милона лева, с които сега се правят на много подкрепяни от американците, на Сорос и Клинтън. В същото време, помните ли си,през 2016,какво говореха за сегашния президент Доналд Тръмп и за призивите им за импийчмънт на този американски президент, през 2017/2018г.!?Това си беше чиста намеса в делата на суверенна държава, но Раданките, забравиха това и сега се правят на ни-лук-яли, ни лук-мирисали с „тази про- руска” Администрация, но паметта на Администрацията е жива..! Така те ни излъгаха и за трети път, като казваха, че Тръмп е бил „про-руски” и че трябва да сме против него, заради заплахата от Русия?!Те казваха и че Републикаците,ще си го свалят– сами и че ще загубят частичните избори, през 2018 г.?!
  Ако наричама, днес-Вицепремиерът Краракачанов- "..Краси- с пет тераси..", то спокойно можем да наречем "Демократична България" - "Христо.. - 100 заплати.." - а това е заради плащаните щатове, за тази партия. Те се дават, от три години на активистите на "Демократична България" (..всеки месец - по 100 добри заплати, с благословията на БСП, Бойко Яшаров и Делян Пеевски, защото ги считат за - "Фонд и бъдеще за БКП и студен резерв за Комунистическата партия", чиито деца и внуци са всички  активисти на днешното Статукво). А бащата на Петър и Георги Славови- Владислав Славов(от "ДС", е в борда на любимите ни фирми :"Трейс" и на "Джи Пи Груп".. !                                                 
А като добавим към тези три лъжи и дълбоката тайна(премълчавана истина), която всяка една Раданка. Лозанка и Бойкикиевка- таят, дори от собствените си симпатизанти – че са потомци на съветски терористи, агенти на КГБ и ГРУ, на видни Номенклатурни семейства и издънки на най-противните, червени Комунистически родове:Радан(баба Солче Кордова-съветска терористка и баба на Семейството Михаил Микови,от БСП, а също- племенник на Сталинка и Цецка, както и братовчед на дебилния Делян Пеевски), Лозан Панов(от клана Огнян Дойнови), Христо Бойкикиев(внук на офицер от ГРУ-Москва), Стоил Яков(внук на убийцата на Ген. Луков), Мартин Димитров(със сестра, омъжена в клана на  Андрей Луканови),Петър и Георги Славови (изветни, кръщелниците на Георги Пирински и Клавдия Кашева), Трайчо Трайков(от червените Георги Трайкови), Стефан Тафров – „завършил дипломат”, преди 1989 г...(?!), каквото и да значи това.. и т.н.  Това са трите лъжи и едната „полу-истина”, които не ми дават да гласувам с Бюлетина №13 и за „Демонистична България”, въпреки клетвите на Командира Костов- че се бил отричал от тях, наскоро! Смятам, че има и пета лъжа, която се крие и прокрадва – съвсем тихо в медиите – че Партията „ДСБ” явно е получавала пари от тандема „Цветан Василев- Делян Пеевски” в „КТБ”, когато той съществуваше! За това говорят- уж „..проспаните пари, тогава- около 400 хил лева, от Радан Кънев в „КТБ”, на „ДСБ”, както и последните само-признания на Иван Костов, че „все пак бил взимал  пари от КТБ, но за консултантската дейност на Лабораторията му”?!Всичките им лъжи скоро ще лъснат, но засега, не бих гласувал с №13, а ще се опитам да променям страната с Бюлетина №9 на ПС„Възход”.А в №9 имам преференция(!) -един стар демократ и познайник, когото лично подкрепям  –  г-н Лъчезар Заркин, под номер № 12 там!! Ще гласувам за Лъчезар Заркин, кандидат 12 в Листа № 9... - на Политически Съюз„Възход”, когото познавам от 30 години- от Демократическата партия и от СДС! Амен!

Николай Гацев „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),  София, 04.05.2019 г.



Тагове:   1969,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Аз пък ще гласувам само за
04.05.2019 16:16
Николай Гацев!
цитирай
2. nikolaigatzev - от къде тази любов към скромната ми персона?!
04.05.2019 17:47
Не съм кандидат за нищо - но, пък Лъчо Заркин заслужава! Бюлетина №9, преференция №12 на ПС"Възход"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760999
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031