Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2020 11:09 - БЪЛГАРИЯ В ПЛЕН- НА„ВЕЛИКАТА ОЛИХАРХО- КОМУНИСТИСТИЧЕСКА ИЗМАМА“!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1187 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЪЛГАРИЯ В ПЛЕН- НА„ВЕЛИКАТА ОЛИХАРХО- КОМУНИСТИСТИЧЕСКА ИЗМАМА“!

Модерно е да говорим за: „паралелната държава и паралелната реалност на Бойко Борисов и на ГЕРБ“, в която се опитват да живеят и да ни представят - чрез Пеевските медии. Но те ни създават, вече 80 дни и„паралелен протест“..- представят ни хора и събития, като „говорители на Протеста“, които си искат, а не които са реално такива. Най-често за Протеста говорят – не „Отровното трио“,а Христо Иванов(Бойкикиев)от „ДеБъ“и Мая Манолова от„Изправи се.Бг“, които дори не смеят да идват на недоволството. Христо Иванов (Бойкикиев)е наследник на полковник от Съветското ГРУ и на последната секретарка и довереница на Андрей Луканов – Мария Бойкикиева, примадона и на другаря Тодор Живков в ЦК на БКП и Политбюро. Това е причина да се влюбят в него- Иван Костов(Агент„Санкин“на ГРУ- гр.Кременчуг)и ПП„ДСБ“. Те инвестираха много пари на руския Олигарх Константин Малофеев - в „Да(й) България“, а после и коалицията си:„Демократична България“, която си е почти открито „ляво-центристка подмяна“на изначалната идеология на „ДСБ“.Но тези неща нямат никакво значение за Костов и Съветските господари, а има значение- стратегията за„меко“ пре-подчиняване на България на интересите на Путинска Русия. Пост- Съветският ни елит, на БКП и ДС, напълно овладя страната, блогадарение на съучастието на Иван Костов и на онази част от„Петата колона“към Москва, която от „СДС“, после отиде и основа „ДСБ“ и „Демократична България“. Логично е всичко Задкулисно и Московско, веднага да се пренасочи от ГЕРБ към„новата карта на Владо Путин“ в „Демократична България“. Те са постоянно на екрана и в студията на най- големите телевизии и говорят, като основни Организатори на Протеста, каквито всъщност не са и дори не се появяват там – защото протестиращите веднага ги пъдят. Христо Иванов (Бойкикиев) и Мая Манолова са говорили, всичко 1-2 пъти за 80-те дни на трибуната пред Президентството. „Отровното трио“не участва в техните подривни игри и затова – чрез Организацията „Боец“, Статуквото започна вътрешна атака - срещу протеста за овладяване на трибуната за говорене. Борисов и Пеевски вече отдавна стоят зад своя бивш министър на правосъдието Христо Бойкикиев, който им гарантира без-наказаност при евентуана Оставка, заради сдържането му с компромати– срещу Христо Иванов и Лозан Панов,заради далавери с Кабинета„Борисов-2“. За Борисов и Пеевски е жизненонеобходимо Бойкикиев и Панов да овладеят Правосъдието, за да си осигурят индулгенция и безнаказаност, след оттеглянето си от властта!Не е случайно, че около Съдебната система се заиграват тези, които има какво да губят от нея или искат да я ползват като оправдателен инструмент. Роднинството на Делян Пеевски с Радан Кънев,Мишо Миков от БСП и Сталинка Георгиева от ГЕРБ в МВФ,също ще е ползвано като инструмент за снемане на обвиненията против предишната конюнктура.

Не съм фен на „Отровното трио“, но не мога да му призная виртуозност- в печелено на време срещу Подмяната на Протеста. Започна атака от страна на Велислав Величков(„Правосъдие за всеки“),който негодува, че не се дава думата на трибуната на биви министри и приближени на Иван Костов или на „печалните герои от Приватизацията и Разграбването от 1989-2020“. Тези пориви са естествени, защото се получи видим дисонанс – между „говорителите на Протеста от трибуната на площада и постоянните изяви на Бойкикиевци и Маноловици в Телевизионните студия, които са пускани там от Статуквото за подмяната на исканията на недоволството. Това е идеална среда за загробването на Протеста, но Статуквото има нужда, все още от него, за да се прегрупира и нагласи за неизбежната си подмяна на промяната. Тяхната либерална „Демократична България“ не може - да погълне отведнъж БСП на Нинова, какъвто е плана на застаряващите Живковски и Путински генерали, командващи страната ни, засега. Що се отнася до десницата, Статуквото не се интересува много кой ще поеме нещата там, защото изначално му е отказано каквото и да било влияние – за вбъдеще в тази сфера, защото„в дясно“се очаква появата на нова Консервативна сила,която да обедини разкъсваната ни десница с нова идеология, нов членски състав и обществено-политически заряд. От среди на резервисти-офицери, на хората от сигурността,на разочарованите идеалисти-консерватори от десни или леви партии(преди презирали„зелените чорапи“),от вярващите и малцинствата ше се роди тази внезапна формация, която ще е изненадата на следващите избори в България. Николай Гацев, „Движение на Народняци и Консерватори“(ДНК), София,26.09.2020 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. attila - АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ ! НЕ ГЛАСУВАЙ ! НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ !
26.09.2020 13:56
Така ще е Докато Има Славянска МЪРША, Която Гласува, Работи на Заплата и Плаща Данъци !

Който Гласува на Задунайски Избори е КOПЕЛЕ !

Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е КУРВA !

Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 76 Годишна Комунистическа Власт !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ !

НЕ ГЛАСУВАЙ !

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ !

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 76 ГОДИНИ !

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ !

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

KAЗAХ !

w w w.b u l g а r y а.g а
цитирай
2. apostapostoloff - Докъде я докарахте с протестите?
26.09.2020 16:15
Кво стана? Май нищо. Нищо и половина.
цитирай
3. krumbelosvet - Честито на nikolaigatzev
26.09.2020 21:23
attila, му е постоянен читател и коментатор. Оня, дека сака да трепе ДЕЦА. С което е за затвора. Г-н Николай не го трие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759165
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031