Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2020 12:17 - ПРОТЕСТЪТ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ И ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧИМ В НЕГО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЗАЕДНО, УСПЯВАМЕ ДА ПРОМЕНИМ - НЯКОИ НЕЩА!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 816 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПРОТЕСТЪТ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ И ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧИМ В НЕГО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЗАЕДНО, УСПЯВАМЕ ДА ПРОМЕНИМ - НЯКОИ НЕЩА!

Откакто сме заедно на Площада (Майдана), вече 100 дни, променихме няколко важни неща в държавата:1) изчезна комфортът на Борисов, той се скри в джипа си,за да ни предава досадни „басни за успехите и видимите резултати от управлението си“. Не можем да го видим вече, на сериозен екран или на публично място в София, защото ще бъде жестоко освиркан и замерян 2) привържениците на ГЕРБ са смазани, разцепени от Цветанов и анти-Борисовите ни акции, което нямаше да може да се случи без масовите ни прояви по улиците и демонстрацията на Борисова безпомощност 3) Европа нямаше да има повод да се разграничи от Борисов и ГЕРБ, в онзи-деншната Декларация за положението в България, ако из страната ни не маршируваше многохилядно недоволство от 80 дни.. 4) страната се събуди за „ужаса на Борисовщината“ с подписките на хилядите интелектуалци, с милионите публикации срещу Бацето в социалните мрежи, от записите на разговорите му с отрепки от обкръжението му(с ярка демонстрация на прикриваната им от скъпи ПР-и, просташко-мутренска същност),но и емблематичните „снимки с пачки, пистолети и кюлчета злато– в чекмеджето на премиерската спалня“, които бяха дори експертизирани, като автентични,извън страната, пак благодарение на протестите станаха „герб за ГЕРБ“ 5) организираните на пръв поглед, „безсмислени въстания“станаха неочакван експлозивен и емоционален заряд за по-няколко - стотин- хиляди души, като на по-възрастните:напомняха за събитията на Орлов мост от 1990г. и 1997г., а на другите поколения за метежите от 2013/2014г.(енергийните бунтове против Борисов и движението„анти-Пеевски и анти-Орешарски“) 6) протестът успя да гарнира проблемите на управлението и да надгради искането си за оставката на правителството, с атаката и срещу главния прокурор Иван Гешев, което символизира - посегателство срещу недосегаемата власт на Делян Пеевски и ДПС в Съдебната система, получена от Олигархията, при властовите преразпределения на БКП и на червените кланове, в края на 90-те години на миналия век 7)посягайки на червените „дележи на властта“, Протестът атакува неусетно и самото Статукво на „дълбоката държава“ у нас, но последното,успя да се окопити и наложи властта си с избора си на нов председател на ЦИК, а това беше умишлено проспано от недоволните по площадите.

Оказа се,че Статуквото ни се крепи на четири базисни колони: а) свързаност и роднинства с Тодор Живкови, едрите от БКП, ДС или от Москва, отпреди 1989 г. б) в пълен контрол над Централната избирателна комисия (ЦИК), която подрежда политическия живот,„изражда“ мнозинства, правителства и управленията ни в)в неконституционната- 4% бариера за влизане на дадена партия(тенденция)в политическия живот г) разпределения на съдии и прокурори в Съдебната власт,която принадлежи на бившите кланове на БКП,ДС и на Москва,или на техни роднини и наследници, което се пази от квотите в другата - „из-родената“ политическа власт

Протестът, разбира се– не може или пък, водачите му не искат да забележат или засегнат тези фундаментални въпроси на Статуквото! Това показва кой и откъде всъщност -„яха Протеста“, но го прави много премерено и разумно, поне засега. Ген. Любен Гоцев замина в отвъдното, но наследниците му от„Монтерей“-не са, нямат намерение да си заминават или да ни оставят, сами да се оправяме. Кралят умря,но да живее-Краля! Те са си избрали новия„свръх-вампир“, но не бързат да ни го представят. Тези хора могат да свалят Борисов за 1 час, но те няма да бързат, нито ще се откажат от митолгията си с„Отровното трио“. Помните ли ги, в 2013 г., „те бяха-Тримата тенори“: Ангел, Дончо и Янко.. Какво стана с тях и какво стана с вас, след като не засегнахте с нищо „колоните на Статуквото“- просто не стана нищо, въпреки енергията ни в протестите тогава,че даже и демонстративно, по Статуквов път, ни върнаха два пъти Боцето Борисов! Оставката на ГЕРБ, правителството и Гешев са добри примамки, а„тримата тенори“ са явно само за подгрявка на напрежението, не за Решение на въпросите, но ако със сваляне на кабинета и Гешев, не успеем да капичнем- Изборния кодекс или поне някоя от колоните на Статуквото, няма да имаме промяна,а за назидание- може да ни докарат„Кабинет Бойко-4“, те са майстори на отплатата и Подмяната.Хора,бдете и бъдете на 16.10.2020 масово на Площада!

Николай Гацев, за „Движение на Народняци и Консерватори“(ДНК), София,10.10.2020 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. attila - Мирните Протести са Под Егидата на Копелетата от МВР и КУРВИТЕ от ДАНС - ДС !
10.10.2020 17:51
СЛАВЯНСКА МЪРША !

Пак ли Мирни Протести ?

Мирните Протести са Под Егидата на Копелетата от МВР и КУРВИТЕ от ДАНС - ДС !

Истинския БЪЛГАРИН не Излиза да Протестира !

Истинския БЪЛГАРИН Излиза да УБИВА-Комунисти, Милиционери и Техните ПОТОМСТВА !

Мирните Протести са Платени и Организирани от МВР, ДАНС или НПО-та Соросоиди, Путиноиди и Прочие ГНИДИ !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори , Той Дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и Може да се Свали Само и Единствено с Българско Оръжие и Кървава Революция.

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО!

Всички Партии в Задунайската Кочина са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!

Руските Окупатори Докараха 1944 Година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ.

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и Ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
2. apostapostoloff - Ще се включим в протеста, ама
10.10.2020 18:34
на куково лято.

Душевните болести, казват, също са заразни. В протестите участват само откачени и опасността да лепнеш я шизофрения, я епилепсия е много голяма.
цитирай
3. eva666 - Апостоле, бъркаш нещата..
12.10.2020 10:17
Епилепсията е неврологично заболяване
което поразява части от мозъка.

... тя не е душевно, или нервно заболяване, а органично локално, и много често наследствено

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772211
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930