Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2018 20:49 - Nach Toshko Yordanoff- meine Mitschüler von der Klassische Gymnasium- Sofia(..на Тошко Йорданов, мой съученик от Класическата гимназия,в София), сценар
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Nach Toshko Yordanoff- meine Mitschьler von der Klassische Gymnasium- Sofia(..на Тошко Йорданов, мой съученик от Класическата гимназия,в София), сценарист в „Шоуто на Слави“..!

Драги ми, Тошко, а може би- ..Смехурко..?!

   Пише ти, батко ти- Николай Гацев, от Випуск- 1987 г. на НГДЕК, защото, нещо бъркаш- времето и пространството..?!

 Когато започнахте- подбора на въпросите си за Референдума, през 2016 г.- ви писах няколко пъти, че въпросите ви, са- доста неправилни, дебилни и че някой ви подвежда, с тяхната формулировка. Няколко пъти ви „навиквах“, в „Чата на Шоуто“, защото, видях, че обслужвате-Бойко и Плевнелиев, с тези питания, а вашите „симпатизанти”- ме обявиха, за Комунист.., въпреки, че вие- много добре знаете- от кое семейство съм аз, и от какви- едри комунистически семейства и червени кланове, сте вие, повечето сценаристи на Слави Трифонов, моите съученици- Росен Петров, Иво Сиромахов, Тошко Йорданов и другите, които сте- от „НГДЕК“(да не говорим, че бащата на Слави, е бил надзирател от Лагера“Слънчев бряг“, Ловеч, където, е лежал 2 години, баща ми, Петър Гацев- с Иван Карадочев и другите, въдворени там, „вредни буржоазни политически елементи..“, през 50- те години на миналия век). Баща ми даде показания за престъпленията на вашите родители и дядовци- разказа за убийството на Карадочев, но почина, заради тормозите си, в Лагера- преди да започне, процеса за лагерите, както и повечето, други лагерници, заради което се провали цялото, това  дело, през 90-те! Така „деянието“ на предците ви, остана- ненаказано, но не и „не- разкрита“- Истината за него! А „вашите“- Росен Плевнелиев и Бойко Яшаров (Борисов/Живков), се гавреха с паметта на жертвите, като ходеха, да си правят селфита, из помените на жертвите на Комунизма! Това не им пречеше- в другото време, да поднасят цветя, и на паметника на своя „велик родител“- Тодор Живков, косвената причина-Плевнелиев да стане- президент,а Бойко Яшаров-„пара-династ“ на Семейство Живкови- премиер на България, за цели, три пъти.

Но да се върнем на Референдума, тогава вие не искахте„съвети от никого“и всичко правехте, сами (освен, със съветите на „БКП“и на създателите ви-от Задкулисието),а ние-глупаците,ви се вързахме, че „искате да сменяте- Системата“, която ви даде- 25 години да забавлявате- българите, в най-гледаното предаване, с най-скъпото зрителско време и в най- касовата телевизия- или си мислите, пак да ни убеждавате, че и това е случайно?! Случайно е, колкото е случаен- на всички ви- Комунистическия произход, на вас, на Слави, на Плевнелиев или на Борисов. Вие, всичките сте част от едно и също- Комунистическо Шоу, което е много скъпо и излиза, през носа, на всички  българи, вече-30 години, сте част от Реставрацията на Яшарството(Живковизма) и от цирка на „Системата“ (срещу която, постоянно- пеете.. и „уж се борите- срещу нея..“). Но „Тя..- Системата- ..ви самоуби.., както става, с всички, които й служат или се правят, че са срещу нея..-и то- за броени минути, онази вечер- с интервюто на Борисов при вас, защото вие, можете, само, да сте- нейни слуги, но други, там-„поръчват и плащат музиката“!Сбогом,„политически ментета“-Тошко Йорданов,Слави Трифонов, Бойко Яшаров и ПП“ГЕРБ“..! Продължавайте да се правите и да се надпреварвате в слугинажа си- с Корнелия Нинова, друга, наша съученичка от „НГДЕК“, която беше с нас, преди, на барикадите, в 1997г., срещу Жан Виденов и уж, мразеше-Живкови, от дете, а сега- лее крокодилски сълзи за това,което й„била отнела демокрацията-т.е.,че-я направи, нея- от Крушовица,милионерка и част от вас- „скъпи“ми, червени съученици и Живковистки мекерета!Вече станахте-„много, много скъпи“за всички ни и дойде време да свърши„Шоуто”ви!Тежко-на повярвалите ви-3,5 милиона..!

Николай Гацев, „Добродетелната дружина, осн.1853 г.“- като истинска „Алтернатива за България“



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3780178
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930