Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 08:40 - ПОЧНА С КЛАДА И ГРАМАДА, ВЕЧЕ СТЯГАМЕ БЛОКАДА, ИДВА БАРИКАДА
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1096 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОЧНА С КЛАДА И ГРАМАДА, ВЕЧЕ СТЯГАМЕ БЛОКАДА, ИДВА БАРИКАДА
     Вече 25 дни България е в хаос - класическо изражение на ма(р)ксимата: „Висините не могат, низините не искат..”.  В Деня на националения траур можем да си кажем– паднаха и първите жертви от едната страна-от тази на обикновените граждани няколко души бяха доведени до отчаянието- не само от немотията,  а заради това че пак няма да бъдат чути от никого- и изгоряха на собствените си клади- загивайки обаче тези Мъченици прокълнаха Системата и съсипителите си.. Същите тези съсипители вече ги кълне цяла България, направиха се няколко Грамади из страната това беше последната светната червена лампа за управленската класа и пак няма никаква реакция- …позволиха ни да жалим за жертвите и се проливат крокодилски сълзи на Властта, която иначе е тих ортак и съ-тенесист на Съсипителите!
  Днес започваме Блокада… - на Народното събрание, институцията която  можеше да спре Кладите, но не го направи, можеше да промени нещо в страната– но предпочете нейните представители да се размятат от джоб в джоб– било като стотинки от милостта на Диктатор, било като вулгарни  сребърници… Парадоксално днес на Блокадата ще загърбим собствените си биографии, различия и противоречия,.. и хора с различни цветове и индиански пера, ще бъдем от ТАЗИ СТРАНА на Блокадата- народа ни отново ще се раздели- на „блокиращи” и „блокирани…”, но блокиращите ще СМЕ ВОДЕНИ от Новата „идеология и политика на улицата” - на протестите.. на ужаса от кладите.., на отпор срещу ограбването, срещу озаконената престъпност и  Властта на Олигархията.
   Но днес ще мине след 24 часа– И АЗ СЪМ СИГУРЕН.., че няма да бъдем пак чути.. ЗА ИСКАНИЯТА СИ – така че от утре мисля да започне строежа на Барикадите из София  за да започнем НЕсъстоялата се българска Пролет или както я наричат вече из „фейса”- Революцията на Таблетите и Лаптопите..!
            Ян Палах вече си отиде…- мърша ли сме или  сме народ…!
   Управляващите имат само 24 часа да покажат някаква ПРОМЯНА, покаяние и готовност за очистително възмездие– иначе ще полетят паветата от Грамадата и единството на Блокадата ще станат обезглавяващо Оръжие на Барикадата…!
БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕРТВИТЕ  ДОСЕГА И ДАНО ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ!
Николай  Гацев    Грамадна, Блокадна и пред-Барикадна София, 06.03.2013
   

 



Тагове:   gerb,   sds,   bsp bojko borisov,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3782322
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930