Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2019 20:05 - ЗА ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ И ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 870 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.02.2019 22:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗА ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ И ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
Един Призрак броди из България..- Призракът на Извънредното положение! През 2006 г. се създава– четвъртата Власт, изцяло извънредна- тази на Частните съдебни изпълнители(ЧСИ), която не може да бъде вписана в Съдебната власт или повечето й действия, да бъдат надлежно обжалвани! Нейната дейност граничи със Съдебния произвол и с Паралелната държава, която са си изградили у нас, няколко руски олигарси или малък брой чужди монополисти в страната!
Тази седмица разбрахме и за още две- Извънредни власти, които се създадоха в страната, под носа ни, съвсем тихомълком, тази- на Специализирания наказателен съд, който, отказа да се подчинява на ВКС(иначе- върховен орган по наказателните дела),както и за Извънредни права на Централната избирателна комисия(ЦИК), чийто най-важни действия и актове, вече не подлежат на съдебен контрол. Това довежда до абсурд- Българската държава и много грубо компрометира договорите ни с Европейски съюз и с НАТО, почиващи на върховенството на закона и на нормалното функциониране принципите на Демокрацията, Свободата на словото и Свободната пазарна икономика! С тези три, одеозни Извънредни фигури, в своето последно законодателство, страната беше превзета от една безумна Олигархия и от комунистическия рефлекс, на уж- дясната ПП„ГЕРБ”,открит наследник и метастаз на Старата„БКП” и Яшарската династия(Живкови, тяхното „Политбюро” и най-тясното им обкръжение). Реставрацията на Старото беше логична, защото то не беше отречено, лустрирано или де-нацификацирано по никакъв начин. Не беше посегнато на предишната, Съветска собственост в страната ни, която се оказва- над 60 % от частната собственост и беше тихичко перазпределена, между новите руски Олигарси, бивши разпоредители в Органите на КГБ и ГРУ,както и няколко техни Български слуги и послушници. Любопитно е, че без да напуска, никога България- Русия и нейната мощ, изцяло контролират тази територия, всичките й ресурси, по- важните бизнеси и дейности, независимо от формалното членство на страната в НАТО и ЕС.
Това не може да не става в съгласие с новите ни съюзници, защото България, постоянно си позволява да заема африкански и азиатски позиции,по критериите за Свободата,Демокрацията и Корупция,много далече от нормалните Европейски.Същото се отразява пряко на стандарта на Българите, защото липсата на тези критерии- деформира и пазарната икономика на държавата. Руската неприкосновеност на собствеността на Московските Олигарси, както и на „особеното присъствие” на дейците на КГБ и ГРУ, в страната, са фактори, които подменят нормалната Евро-среда. 
Извънредните структури и извънредните власти, прокарвани, напоследък в страната от„ГЕРБ”са рефлекс от тази, остатъчна Съветска дейност и слабото противопоставяне на руската хибридна атака срещу България и Балканите. Страната е в плен на корупцията и извънредните положения, които са форма за „къс”- контрол и господството на Москва,над цялостната ситуация в България. Трябва да отхвърлим, час по-скоро, управлението на „ГЕРБ” и тяхната безмозъчна конструкция на коалиционно им мнозинство, което,също е една,особена форма на платформени и фалшиви несъвместимости, невъзможни в нормалната, европейска политическа система. Извънредното положение у нас, е отдавна- факт и само Президентът Радев, досега не се е възползвал от него, въпреки, че обявяването и констатирането му, е част,само- от неговите служебни правомощия. И само обявеното от Него- Извънредно положение, може да върне Властта при Суверена- т.е. при Народа! Дали това ще се случи, ще видим! Засега имаме- четвърта, пета и шеста извънредна власт, подменящи пазара,свободата и са признак- на безвластието!
Николай Гацев „Благословия и Мисия за България”, София, 15.02.2019 г.


Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. attila - ПРОТЕСТ ! АДВОКАТИ СРЕЩУ ДАНС ! АДВОКАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДОНОСНИЦИ !
15.02.2019 21:58

ПРОТЕСТ !

h-t-t-p://a-f-e-r-a.b-g/адвокати-срещу-данс-протест-aдвокат.h-t-m-l

АДВОКАТИ СРЕЩУ ДАНС !

АДВОКАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДОНОСНИЦИ !

Адвокатите ще Протестират Срещу Безумните Действия на ДАНС, Които ги Задължават да Топят Доверениците си.

Въведеното Задължение за Адвокатите да Станат Доносници на ДАНС, Разбирай на Властта е Неправилно и Незаконосъобразно !

Нещо Повече, Директно Противоречи не Само на Изброените Нормативни Актове, но и на Цялата Идея за Правосъдие, Независима, Свободна и Самоуправляваща се Адвокатура !

КУРВАТА от ДАНС Първо я ЕБЕШ После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ !

КОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА, Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков !

За Семействата на Курвите от ДАНС и Копелетата от ГДБОП е Безмислено да Споменавам: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3779487
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930