Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2020 12:21 - 2020 година и за жестоките сблъсъци на старите комунисически кланове,от едрата и средната бивша номенклатура.. (1944-2020 г.)
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 505 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 2020 година и за жестоките сблъсъци на старите комунисически кланове,от едрата и средната бивша номенклатура.. (1944-2020 г.)
Не само в САЩ се води - необявена гражданска война, между старите- едри и новите- средни власови кланове на „Дълбоката държава“. Тя се пренесе в целия свят и не подмина - нашата малка „реСпублика“, независимо от неотстъпилата още, Съветска власт, тук, както е било договорено, през 70-те и 80-те години. Тезата за „мирния преход от 90-те години“ е всъщност приспивната песен за непроменяне Статуквото у нас (като експеримент!)и за запазване на „кадифената комунистическа власт на предалите се, доброволно“,стари-едри комунистически кланове, в края на Студената война. Съвсем логично: Живковият Клан (или „Яшарови“)- чрез своите кадети и диадохи(нечестиви и незаконни потомци, на брой – от над 40 човека), се „реставрира“тихомълком, под прикритието на Запада и най-вече на Германия, сменяйки само името си, от БКП - на ГЕРБ. БКП се разпадна на БСП и ГЕРБ, но като че ли БСП успя да се трансформира като „партия на средната и дребната номенклатура на БКП, но пък - ГЕРБ си остана„Острова на Живковизма и на приглушените Живковски обкръжения“.Бацето Борисов, продължи - своя знаменит предшественик: Замфир Яшаров- Маруцин Дръвнишки(или Тодор Живков от Правец)и „пося“ още десетки нечестиви потомци на Династията, снасяйки ги във всичките по-видни бизнес или политически семейства на Олигархията, точно така, както го е учил и баща му – Замфир.., през дългото си, почти 35 годишно комунисическо и еднолично управление! Това е всъщност - „Моделът на комунисическата наследственост Сталин/Берия“, от 40-те години в СССР, прекъснат от Андропов, Горбачов и Елцин, едва след 1984 г. Всички съветски лидери от 1924г. до 1985г.са потомци(кадети или диадохи)на вождовете на червения Московски пролетариат, а се говори за задграничното им проникване: ако се вярва на слухове за произхода на някои, от „българските им изтърсаци“: Андрей Луканов, Георги Пирински, Димитър Попов или Сергей Станишев. Едрата ни - комунистическа номенклатура: Живкови (Бойко-Златев-Вутов), Кубадински(Каракачанов и Балевски),Семерджиеви(Черепа), Луканови (ГРУ и Иван Костов), е изцяло свързана и проникната от стария съветски елит и преставлява- „важен дъщерен клон“ на разклонение от световната комунистическа мафия и наследие.
Неясната и тиха вътрешна война в БСП и ГЕРБ, както и в неясните фигури на българската червена Олигархия, се крие - част от тази нечестива и подмолна плетеница на „ Дълбоката държава“у нас. Колкото и да е парадоксално- новото ръководство в БСП(с малки изключения, напр., на Кацамунски/Зарков/, Иван Таков/„Пеко Таки-те“/, Альоша Даков и Румен Овчарови, е изцяло на страната на средната/дребната бивша комунисическа номенклатура). Тя,дори не е толкова„съветоидна“,а е по-скоро националисическа и самобитна,което я прави много удобна за „нов съюзник на Запада“, в следващите 30-40 години, за загубилата „Студената война“- Източна Европа.Идеологията на носталгията и тихата Реставрация,която ГЕРБ започна преди 15 години, с родилни асистенции на немските фондации:„Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“, не дадоха очаквания ефект и сега трябва да се назначи спешно новия елит, който да излекува „килоновите петна на корупцията и комунизма..“, които са характени и за самия генезис на либералните немски фондации от 80-те, с доктрините:„Щраус/Геншер“и „Х.Кол“, удавили се в своята собствена корупция. Сътресението от 2016 г. в САЩ и появата на явлението „Тръмп“ няма как да не се изяви и в тази част на Европа, позаспала след резките си реформи от 1989 г. Предстоят ни „нови Орбан-и“и вероятно Пакт, подобен на този на „Вишеградската четворка“, посъбуден от неравенстовото на двете части на Стария континент. „Вторият Рим“ е вече факт и няма как тази енергия да бъде модифицирана, обратно,в някакъв нов „зимен сън и робство“ по тези географски ширини. „Трите морета“ е започната, като полска инициатива, но тя може да се развие в своеобразен „Втори Рим“, чрез придаването към нея- поне 10 нови и предимно православни държави: Гърция, България, Северна Македония,Хърватия, Румъния,Черна гора, Украйна, Молдова, Беларус и Кипър(възможно там да се влеят смесените Босна и Херцовина, Албания и Косово!) . Този кръг, съвместно с Прибалтийските държави и с Вишеградските конфедерати, може да създаде мощна втора сърдечна камара в тялото на ЕС, съизмерима, дори и с „първата му камера“- тази на класическата Западна Европа. И това: по население, по територия и по развитие и перспективите си. Германия и Франция бавничко се потапят във водите на добре-познатите си, стари противоречия, с оттеглянето на балансиращия английски елемент и Брекзит,в който ще вкарат, много скоро:немския и романските си светове,скупчени, точно около тях. „Вторият Рим“ е имал за свой герб -„двуглавия орел“, но не в неговата руска евразийска интерпретация, а в двете му начала, на „елинско-троянската му“, би-лингвистична субектност. Едни и същи богове, родство и сходното ДНК, два основни, взаимно- реактивни езика, обща проникваща се и допълваща се култура и общия, цивилизационен страегически ареал – около „При-черноморието“ (или бившето им, „топлото и вътрешното - сладко море“).
Кое ще е бъдещето управление на страната ни, след Протестите от 2020 г.?! Нямам рецепта за това, но не бива да бъде коалиция „ДБ + Слави + Мая Манолова + Отровните“, защото те са ярки отломки, кадети и травми от войната„ГЕРБ-БСП“. Те са спомен за сблъсъка на титаните от бившите комунистически кланове и всички трябва да загубят, вкупом и завинаги. Техните лидери - имат родовите петна на бившата Номенклатура, ДС, Москва и трябва да влязат в историята, а не в управлението на бъдещето ни, където да пренесят миналото си и техните междуособици. Раданки, Бойкикиевци, Мирчевци, Дайновци или Лозанки-те, са грозната последователност на една умираща „съветскост“, която пре-проектира отново, призраците на „Коминтерна“ от 20-те и 30-те години.
Честита Коледа и Бог да пази България от комунистите и техните метастази от миналото!

Николай Гацев, за Национално Движение „Бяло, зелено, червено..“, София, 26.12.2020 г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Избива се Само Семейно, не Поединично !
26.12.2020 13:38

На 9.IX.1944г Финансираните от КРЕМЪЛ Терористи от БКП Взеха Властта и Парите с КРЪВ !

Само с КРЪВТА на Децата и Внуците си ЮДО Комунистите ще Дадат Властта и Парите !

Не че Копелетата и Курвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца !

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Комуниста Няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист Тоест Копеле и Ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3780124
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930