Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2019 21:36 - БАЦЕТО БОЙКО ЯШАРОВ, ДАНЧЕ ФАНДЪЧКА, ТАТЕ ТОШО И ПАМЕТНИЦИТЕ НА ДИНАСТИЯТА В НАВЕЧЕРИЕТО НА ЕВРОИЗБОРИТЕ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 756 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БАЦЕТО БОЙКО ЯШАРОВ, ДАНЧЕ ФАНДЪЧКА, ТАТЕ ТОШО И ПАМЕТНИЦИТЕ НА ДИНАСТИЯТА В НАВЕЧЕРИЕТО НА ЕВРОИЗБОРИТЕ!

  За пореден път Династията Яшарови се издъни със своята селска естетика. Още не можем да намерим функцията за техния туч и семеен „Тадж махал”- сградата на Националния дворец на културата, наричан и до днес, на непрежалимата - Люда Живкова. Тази сграда стои с цялото си безсмислие, насред столицата, а постоянно градим и други такива безсмислия– „Камбаните”, „Арена Армеец”. В Правец, отдавна стои фамилния паметник на Бащицата на този червен клан, на Тате Тошо, издигнат преживе, а напоследък, наследниците се подиграха със статуята на Цар Самуил в центъра, а сега Фандъчката им ни сервира и своята мутро-барокова, черна плоча (наричана „Водната стена”?!), на площад „Гарибалди”... Софиянци я оприличиха: на надгорбен паметник на ГЕРБ, монумент на Борисов или с тоалетна за котки. Естетиката, очевидно не е стихията на Яшарите, където и да пипнат - нещо от старото, следва кич, мраморен разгул, чалга или погром на градската среда. Това е селската участ на Яшарите, но тя се превръща и в наше ежедневие и проклятие, докато ги търпим да ни управляват. Не зная, какво още трябва да ни се случи та да разберем, че двете комунистически партии, днес ни играят своя банален цирк, с цел оставането си на власт. ГЕРБ и БСП са едно цяло и то е съвсем изчерпано - толкова, че ние не смеем да си представим, че можем да ги сменим. Хубавичко сме се нагодили към тях и ние, с нашето безкрайно и овче търпение сме причината те да продължават да безобразничат. Луд изяждал и  100 зелника, стига да има кой да му ги дава.

На предстоящите избори пак ни се прелагат претоплени манджи- руски матрьошки в БСП, Агент „Борко” на ДС влезе в листата на ГЕРБ, а упоритостта, с която се прикриваше досието му в СДС, през последните 30 години, ми навява.., че и той има руски ангажименти, нищо, че говори от сутрин до вечер против Путин(това е старата „ГРУ-тактика” и не сме я виждали само при Ал.Йо., а и при Евгений Михайлов, Иван Костов, Цветан Василев и Едвин Сугарев, всички възнаградени от Кремъл и потомстврни ЧК-исти). „Демотрагичната България” реши да умре с другите двама „Московити”-Рада Дълбоката и Христо Бойкикиев(внуци на съветски терористи). И нищо ново и нищо не-руско у нас, отново няма. Патреотите ще се погубят с „Геле-консервата”, най- голямото недоразумение в миналия Европарламент. Никой не иска да говори за далаверата с български паспорти– един вицепремиер се прави, че не става дума за него, а Гелето му,любимо, пискливо и нервно отклонява всякакви въпроси по тази тема. А това как близо 137 джихадисти получиха наше гражданство в тяхната ВМРО-вска Агенция за българите в чужбина,никой не смее да пита.

На ударени се правят и от ГЕРБ! Наближават избори и от цялата контролирана медия ни се лее елей и ни разправят за Шенген и за Еврозоната! Каква Еврозона и Шенген с Бойко Яшаров и с Реставрираните Живкови, отново на власт. Каква Европа, като всеки ден се потъпкват законите, 77-ми сме по корупция, а 111-ти по свобода на медиите, с фалирал финансов борд, а живота на гражданите се трови с афери като-„Апартаментгейт”. Никой не иска да допуска, вътре в Европа, хората от Троянския кон и Путинарника. Приемат ни като бежанци и емигранти, та какво се е променило от годините на Желязната завеса?! Ако и руснаците ги пуснат свободно да влизат в Европа и те ще всички ще избягат от„Рая и хватката на Кремъл”.Монументите, мавзолеите, „Тадж-махалите” и другата Живковска или Бай Ганьовска гарнитура, са просто евтин десерт за оспиване на останалите европейци, които се правят, че ни вярват..!                                                                                     
Николай Гацев, „Движение на Народняците и консерваторите”(ДНК), София, 30.03.2019 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Две Комунистически КУРВИ в Борба за Кмет на Задунайската Столица !
31.03.2019 12:34

Две Комунистически КУРВИ в Борба за Кмет на Задунайската Столица !

Йорданка Фандъкова от ГЕРБ-ЯШАРи и Мая Манолова от БКП-ТКЗСари !

w-w-w.r-a-z-k-r-i-t-i-a.c-o-m/581881/мая-манолова-играе-кмет-софия/

Каквато Държавата, Такава и Столицата, Такава и Кметицата Болшевишка КУРВА !


БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО !

Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш КОТИЛОТО му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3780486
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930