Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2021 17:48 - ЕЛЕГИЯ ЗА ЕВГЕНИ БАКЪРДЖИЕВ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1304 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НЯМА ГО ОБЩЕСТВОТО НА СИНИТЕ РИЦАРИ, ЗА СИНЯТА ИДЕЯ! ЛИПСВА МИ!

Евгени Бакърджиев си отиде! Поредният от нас, отлетя, във вечните полета, на Синята идея. Той не е мъртъв, и не го търсете, сред мъртвите..! Тозъ, който п"адне, в бой за своб"ода, Той не "умира.. - ни беше учил Поетът!                                                                                                                                                     

   Учудващи са интерпретациите, които чувам, в последните дни, за бившия мавзолей.. или за делото и идеите, преживе, на Евгени..?! Свинските червени медии, ни влекат, отново, надолу!

Това показва, че комунизмът, се е завърнал и отново шества, из нашите улици? Тържествуват, като победители, в Прехода – децата, внуците и родата, на тези, срещу които, Евгени и ние, с вас, някога се борехме - та никога повече, да не се върнат на власт! Строят си, нови палати и мавзолеи, като че ли, нищо не се случило и се готвят да командват: нашите деца и внуци, или поне тези, които, не успяха да изгонят в чужбина, през последните 20 години..!?

Евгени и ние, сме историческите победители, в Прехода, но материалните – станаха другите! България е в НАТО и ЕС, заради нас, а не, заради, потомците на червените кланове, които пак тънат в охолство и са нескончаемо, на власт, под разни форми и мимикрии. Просперитетът - и днес, се определя, от шумкарския ти отряд, с който, е било свързано семейството ти или от куфарчетата, с парите, които са ти дадени, от „късния ЖивковизЪм и Московските „шефове“!

България продължава, да е най-бедната страна, в Съюза и да носталгира, за времената на„Баи Тошо“, защото се управлява, от Кастата, на загубилите, в Студената война и от потомците, на бившата червена номенклатура. Те формираха свои, „2 органа, на безсмъртие..“, в Прехода – мутрите и БКП - Олигархията, с които, продължават, да контролират обществото и да лъжат!

Не трябва, само да скърбим, а трябва, наесен, след изборите, да се организираме и съберем, като пре-учредим: нещо ново: „Синьо и бяло“ (синьото го знаем, какво е, а бялото – е цветът, на земното ни царство). Трябва да загърбим старите си противоречия и конфликти, от преди, защото те няма да ни доведат, доникъде и да тръгнем, само, напред и ЗАЕДНО.., както преди!

Това би искал: и Евгени, и другите, които, вече загубихме и не са, сред нас! Не трябва да се вайкаме, а да помним, че ние сме: „рицарите на Синята идея“. Неуспехите, на предишния ни „Орден на Доброто“, няма да ни сломят и ще родим нещо ново – пак, толкова Синьо и силно!

Демокрацията ни се нуждае, отново, от Валяци и Рушители, на мавзолеи, а не от безчестието и от срамежливото гушене, на „битите Авари..“!?                                                                                                                                                                       Няма дясна партия, в България, след нас, защото, там ни няма нас, рицарите, на Синята идея! Ние сме изпитани бойци, с точен инстинкт, за политическите процеси, които не сме усвоили, в лабораториите на Сорос или нечия друга, кибернетическа дупка. Ние имаме сини критерии – за лустрация и за декомунизация, даже. не са ни необходими: закони за това, а спазваме, обшоприетите възгледи, за морал и нетърпимост, които са средните, за обществото ни, не е необходимо, да затъваме в крайности! „Списъкът на Магнитски“, отдавна, е в нас и е пълен..!

Разчистването и „изчегъртването“, в България, няма  как да се направи, без нас и нека никой да не си мисли, че ще успее, без нашата подкрепа. Имаме и „Нова карта, с черепите..“ – на местата, където са затворени предприятия, където е унищожен поминъка, на хората, или е проведена тоталната корупция, изгонила населението, в чужбина, заради интереси, на един или друг, пореден – червен местен феодал или червен Олигарх.                                                                            Новото време, има нужда от нас, защото новите поколения, нямат опита и инстинкта, как да се пазят, от Червената ламя и Злото. Те са израсли, в друго обшество, което ние започнахме да разчистваме, но някак си, не го довършихме и всичко си остана, само на наполовина..!

Нека, всеки, който иска - наесен, да се съберем отново, на някое представително място (в зала или на площад, ако сме много!), да се свърже с мен или да ми пише, като даде и заявка, колко души, може да доведе, в новата мощ, за„Ордена на вярващите“, в Синята идея. Никой няма да бъде върнат или да не бъде направен, обратен контакт, с него, аз съм само, само-назначил се, куриер и портиер!Слагам своето- аз, назад, за да успеем! Трябва нов прочит - за Синята идея!                                                                                                                                       Офисът ми е в Ц.К.С.(София,1000, ул. „Г.Раковски“№99, ет.9, офис 16, юрист Николай Гацев, с моб. тел. 0897/200733, и-мейл: gatzev@yahoo.com.au , www.facebook.com/gatzev

БОГ ДА ПРОСТИ - ЕВГЕНИ БАКЪДЖИЕВ И СВИДНИТЕ НИ ЗАГУБИ, КОИТО СМЕ ПРЕТЪРПЕЛИ, ДОСЕГА! ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ ЖИВОТЪТ И ИДЕИТЕ ИМ, СА ЖИВИ!



Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. attila - Днес Погребахме Българин, Утре ще Ровим Семейства на Комунисти и Милиционери !
02.07.2021 21:10

ДА СЕ ЗНАЕ !

Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации Като:

БКП Преименувана на БСП !

ДС Преименувано на ДАНС !

МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !

Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ Записани по Волята на Канасюбиги Урус Айдар (805-855г.), Баща на Кан Джилки и Кан Лачин-Рюрик от Тебир Шамс. (по данни на Кул Гали и Гази Баба-том ІІІ, стр. 119-124 - частични извадки)

ЧЛЕН 8: "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3779674
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930