Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 10:26 - УСПОРЕДНИТЕ ЖИВОТОПИСИ, НА ЕДНО ПРОГНИЛО СТАТУКВО, ОТ 2013 Г. И 2021 Г.
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 557 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 УСПОРЕДНИТЕ ЖИВОТОПИСИ, НА ЕДНО ПРОГНИЛО СТАТУКВО, ОТ 2013 Г. И 2021 Г.

Всичко си се преповтаря, някак-си, като нова песен, на стар глас. Нямам никакво съмнение, че ДАНС, ръководеше протестите и вълненията, в 2013г. (февруарските и юнските), както и завръщането на Бойко, тримфално, в 2014 г. Същото се случва, много по-умело, в 2021 г. Не се напрягайте и не се хабете – всичко е подготвено, отгледано и преподредено, за да няма, ни случайни събития, ни -изненади. Биографиите, на„новите месии“, са прегледани и утвърдени, като „смяната на Статуквото“,е мисия невъзможна. Статуквото поема инициативата, за своята собствена смяна и няма как, да не му се получи!

В 2013 г. имахме два основни сюжета, които се сляха, в 2021 г. На февруарските протести, се подадоха, снабдените, с трибуна и услуживи камиончета: „тройката“: Янко, Дончо и Ангел,(„отровното трио“!)и не се се допусна, никакво стихийно присъствие. Ораторите на протеста, бяха старателно цензурирани и подбрани, без особености или случайности, а пък медиите ни, показваха, само, необходимите лица на Статуквото(сякаш случайно, защото те бяха в играта)! „Десните“ не се вписаха, в протеста, от февруари 2013 г., та се наложи да им се прави втори протест: „Срещу Делян Пеевски“, през лятото, за да се откроят, политически лица и партиите на протеста: Христо Иванов(Бойкикиев), Радан Кънев и Антоанетата- Цонка (омбудсманката, на Иван Костов, в СО). Те, дори си взеха и подсказващото име:„ДАНСwith Me”, за да не се обърка някой, че ДАНС и Статуквото, са си, точно с тях. Трамбоваше се, няколко месеца, по улиците, след „падането“, на Делян Пеевски, за да спихне енергията на хората и по-лесно, да се подготви – за завръщането на Бойко Борисов. В ДАНС, Пеевски, за няколкото си дни – назначи 2-ма свои заместници, чиито кадрувания и структура, са налични и до днес (а само единият е уволнен, т.е. „е преместен, на по-ниска длъжност“). Христо Иванов (ГРУ?), Радан Кънев (Костов), Мартин Димитров (клан АндрейЛуканов) и Петър Славов(клан Георги Пирински), Димитър Делчев (клан ВальоЗлатев) и Настимир Ананиев (КГБ?), под името на „рефрматорския блок“ върнаха Бойко Борисов и Старата номенклатура, зацарува, за оше 7 години! Искрено им благодарим и няма да ги забравим! Няма значение, че те обичат, да забравят и сега, ни се явяват, „ни лук яли, ни лук, мирисали, като „Демонистична България“!

Статуквото ни готви, сега, в 2021 г. и други изненади! Този път „партиите на Промяната“, са поне четири - пет броя! В 2013г. бяха само две! „Има такъв народ“ са „приемливия Путински Московски таран“(Игор Зюзин?), „Демонистичната България“на Костов и ЦК на БКП (бивши Московити и шумкарски родове, децата и родата, на червената номенклатура), а „Изправи се.. ..Мутри(?)“, като една утешителната линия, на неуспелите, в БСП, червени реваншисти , на Гергов, Дъбов и Узунов. „Възраждането“и „Българското лято“,са две писти, на Васил Божков, които може, да не се състоят! Божков е изигран от Бриго! Другите са миманс, като - Жанчо! Протестите в 2021 г., пак тръгнаха с „Отровно трио“, което се превърна в отгледаната тройка, на Статуквото, че даже си ги направиха, министри. Пълна победа, за Бриго, който побеждава – сам, себе си! Всички са доволни и си пият шампанското!

На пръв поглед всичко е успешно, засега, в подмяната, но отнякъде, се довя и допълнителен сценарий, който обърква играта, на терен, в България. Някой пусна: Доклада „Магнитски-1“,а сега е подготвил;„Магнитски-2“ (за Сектор „Сигурност“), а и Магнитски-3“(за Енергетиката). Пишат се Докладите, за банковата сфера, за икономиката и за селското стопанство, които ще вгорчат, победата на Бриго, защото, ще отстрелят, все неговите, отгледаните хора и ще внесат смут, в „редиците на Промяната“. А в последиците „Магнитски“, може да се крие – промяна, на „Промяната на Бриго Аспарухов“?! Важно е #Кой – с #кого, и как, ще промени - накрая..!? Срещата на Борисов и Карадайъ, с Ердоган, въобще не е случайна. Тя вещае - лоша „турско - руска“ промяна, за България, която, трябва да имаме впредвид, при правенето на дребните си, български игрички и „подменки-сменки“. Трябва ни - силен лидер, за да сменим Б. Борисов, който да накара: Москва и Анкара, дори, да не си мислят, да припарват, до България! Трябва ни голям, геополитически съюзник, ангажиран с нас: Франция или Англия (а защо не и двете, отвътре и отвън, Съюза?!). Германия не разполага, с военната мощ, която, скоро ще ни бъде много необходима. Трябва ни - нов съюзник! Нека се сближим, повече, с Израел и САШ!     



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Мирните Протести са Под Егидата на Копелетата от МВР и КУРВИТЕ от ДАНС !
04.07.2021 12:42

Истинския БЪЛГАРИН не Излиза да Протестира !

Истинския БЪЛГАРИН Излиза да УБИВА-Комунисти, Милиционери и Техните ПОТОМСТВА !

Мирните Протести са Платени и Организирани от МВР, ДАНС или НПО-та Соросоиди, Путиноиди и Прочие ГНИДИ !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори , Той Дойде с Оръжие, Преврат и Съветски Танкове и Може да се Свали Само и Единствено с Българско Оръжие и Кървава Революция.

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО!

Всички Партии в Задунайската Кочина са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!

Руските Окупатори Докараха 1944 Година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ.

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и Ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3780084
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930